Remake van Nederlandse film ‘Costa!!’ krijgt eerste trailer

De nieuwe Nederlandse film Costa!! heeft een eerste uitgebreide trailer gekregen. Het gaat om een reboot van de cultfilm Costa! uit 2001. De nieuwe film komt op 28 april in de cinema.

Dertigers zullen zich ongetwijfeld nog wel de film Costa! uit 2001 herinneren. Deze Nederlandse film ging over proppers aan de Spaanse kust en had hoofdrollen voor onder andere Georgina Verbaan, Daan Schuurmans, Katja Schuurman, Michiel Huisman, John Wijdenbosch en Kürt Rogiers. Voor velen onder hen betekende het een begin van een succesvolle carrière in de media.

Costa! kreeg toen van recensenten veel kritiek, maar wist wel zowel in België als in Nederland massaal veel mensen naar de cinema te lokken en brak heel wat records. Na de film volgde Costa! de Serie, dat vier seizoenen zou lopen.

Costa

Twintig jaar later krijgt de film nu dus een reboot onder de naam Costa!!. Die film vertelt het verhaal van Anna (Abbey Hoes) en haar beste vriendin Bibi (Stephanie van Eer) die naar het Spaanse Lloret de Mar reizen op zoek naar de club Costa. De moeder van Anna (Frieda, gespeeld door Katja Schuurman) werkte daar vroeger namelijk als propper en spreekt dan ook vaak over die tijd tegen haar dochter. In Spanje ontdekken Anna en Bibi echter al snel dat de Costa compleet vervallen is, waarna ze beslissen om de club te laten herleven.

Costa!! komt op 28 april in Nederland in de cinema. Of en wanneer de film in België te zien zal zijn, is niet bekend.

Bekijk hier de trailer van Costa!!:

Meer
Lees meer...