Remake ‘White Men Can’t Jump’, met Sinqua Walls en Jack Harlow, krijgt trailer

De aankomende film White Men Can’t Jump heeft een nieuwe trailer gekregen. Het gaat om een herwerking van de gelijknamige cultfilm uit 1992 met een nieuwe cast, nieuwe crew en een aangepast scenario.

De originele film White Men Can’t Jump dateert al uit 1992, maar heeft bij veel basketbal- en filmfans nog altijd een cultstatus. Het wordt door velen gezien als een van de beste sportkomedies en was zelfs een van de favoriete films van de legendarische regisseur Stanley Kubrick. White Men Can’t Jump werd onder andere geprezen voor de sterke acteerprestaties van hoofdrolspelers Wesley Snipes (Sidney Deane) en Woody Harrelson (Billy Hoyle).

Jack Harlow

Toen een jaar geleden bekendgemaakt werd dat de plannen voor een remake van White Men Can’t Jump groen licht hadden gekregen, zagen velen dat dan ook als een grote gok. De grotere verrassing kwam iets later toen aangekondigd werd dat rapper Jack Harlow deze keer een van de hoofdrollen zou spelen. Het wordt meteen zijn filmdebuut. Zijn medespeler is Sinqua Walls (Teen Wolf, Power).

De herwerking van White Men Can’t Jump vertelt het verhaal van de streetbasketbalspelers Jeremy (Harlow) en Kamal (Walls). Zij komen elkaar per toeval tegen en kunnen het aanvankelijk niet met elkaar vinden. Als er ineens een baskettoernooi voor in hun buurt is waar de hoofdprijs een half miljoen dollar is, zien ze zich genoodzaakt om samen te spelen om hun financiële problemen op te lossen.

White Men Can’t Jump verschijnt op vrijdag 19 mei op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Het is nog niet bevestigd waar de film te zien zal zijn bij ons, maar vermoedelijk zal dat op Disney+ zijn.

Bekijk hier de trailer van White Men Can’t Jump:

Meer
Lees meer...