Veelbesproken ‘Teen Wolf’-film krijgt eerste trailer

Fans van Teen Wolf kunnen beginnen aftellen. Op 26 januari verschijnt Teen Wolf: The Movie op Paramount+ en daarin zullen we heel wat bekende inwoners van Beacon Hills terugzien. In de eerste trailer krijgen we alvast een eerste indruk. Of de film ook bij ons te zien zal zijn en wanneer dat dan precies is, is niet bekend.

De film van Teen Wolf krijgt alsmaar meer vorm. Paramount+ deelde namelijk zonet de officiële trailer van Teen Wolf: The Movie waarin heel wat gekende personages uit de originele serie opnieuw hun opwachting maken. In de eerste beelden zien we alvast hoe oude geliefden Scott en Allison elkaar na enkele jaren terugzien.

Teen Wolf

Van 2011 tot 2017 was Teen Wolf een wereldwijd succes op de zender MTV. De serie werd gezien als een van de eerste coming-of-age-series en combineerde die status ook nog eens met een hoog fantasy-gehalte.

De reeks katapulteerde heel wat namen naar Hollywood, waaronder Dylan O’Brien en Tyler Hoechlin. Die laatste keert voor de film nog eens terug in zijn rol als Derek, maar O’Brien bedankte voor een terugkeer als fan favorite Stiles.

The Movie

Naast Hoechlin keren ook onder andere Tyler Posey (Scott), Crystal Reed (Allison) Holland Roden (Lydia), Shelley Hennig (Malia), Orny Adams (Coach Bobby), Linden Ashby (Noah Stilinski), J.R. Bourne (Chris), Colton Haynes (Jackson), Ryan Kelley (Jordan), Melissa Ponzio (Melissa) en Dylan Sprayberry (Liam) terug.

Teen Wolf: The Movie zal ons terug meenemen naar de donkere wereld van de bansheeswerecoyotes en hellhounds. De komst van een volle maan in Beacon Hills zorgt ervoor dat het dorp in gevaar is en enkel Scott McCall kan het redden. Alleen is hij niet langer een tiener en heeft hij ook het contact met sommige vrienden verloren. Toch zullen ze moeten samenwerken om het ergste kwaad dat ze ooit al zijn tegengekomen te verslaan.

In een eerste trailer zien we alvast de langverwachte reünie tussen Scott en Allison. Zij moesten in de serie afscheid van elkaar nemen, maar de film zal dus een manier zoeken om de twee terug samen te brengen.

Bekijk de trailer van Teen Wolf: The Movie hier:

Meer
Lees meer...