Acteur Dylan O’Brien zal niet terugkeren in ‘Teen Wolf’-film: “Het was een moeilijke beslissing”

Een aantal weken geleden is bekendgemaakt dat er een film van Teen Wolf zit aan te komen. Daarbij werd de terugkeer van een groot aantal bekende personages bevestigd, maar toch misten de fans meerdere favorieten. Onder andere acteur Dylan O’Brien, die heel lang te zien was als Stiles Stilinski, stond nog niet in het lijstje. Nu laat de acteur weten dat hij niet zal terugkeren.

Binnenkort kunnen we nog eens genieten van de avonturen in Beacon Hills, want Paramount+ komt met een Teen Wolf-film. Daarin zal te zien zijn hoe de geliefde personages uit de reeks nog steeds worstelen met zichzelf, anderen en de spanningen in het kleine stadje en tussen de verschillende weerwolven. Onder andere acteurs Tyler Posey (Scott), Crystal Reed (Allison), Holland Roden (Lydia) en Shelley Hennig (Malia) keren terug, maar acteur Dylan O’Brien (Stiles) zal dat niet meer doen.

“Moeilijke beslissing”

Acteur Dylan O’Brien was sinds het prille begin van de reeks te zien als Stiles Stilinski, de beste vriend van Scott, gespeeld door Tyler Posey. Stiles werd in korte tijd een echte publiekslieveling, en het personage lanceerde O’Brien in Hollywood, waardoor hij onder andere ook te zien was in The Maze Runner.

Aangezien het personage O’Brien zo nauw aan het hart ligt, geloofden fans sterk in een terugkeer van het personage in de film. Toch zal dat niet het geval zijn, want de acteur liet in een interview met Variety weten dat hij niet op de set zal staan. “Het was een moeilijke beslissing en ik heb er lang over nagedacht”, vertelde hij. “De show is belangrijk voor mij, omdat het mijn eerste project ooit was en ik daar zoveel fantastische mensen heb leren kennen.”

Geen terugkeer

Maar toch besloot O’Brien om niet meer terug te keren. “Het idee voor de film was er ineens, en we hebben geprobeerd om het te laten werken. Maar uiteindelijk heb ik besloten om het te laten varen en Teen Wolf als een fijne herinnering in het verleden te laten.” Hij belooft wel om de film meteen te gaan kijken en wenst zijn ex-collega’s het allerbeste toe.

Naast O’Brien zullen nog twee andere belangrijke namen niet meer te zien zijn. Actrice Arden Cho (Kira) heeft geweigerd wegens de nog steeds opvallende loonverschillen, en ook acteur Tyler Hoechlin (Derek) is nog niet bevestigd. Wanneer de opnames van de film van start gaan, of wanneer de film in de zalen komt, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...