‘Teen Wolf’-film krijgt vorm: Deze oude bekenden keren terug

Het is alweer even geleden dat Paramount+ bekendmaakte dat het bezig was met een Teen Wolf-film, maar nu is er ook concreet nieuws. De streamingdienst maakte namelijk een deel van de cast bekend aan Entertainment Weekly. Daarin zullen alvast een aantal oude bekenden terugkeren.

Van 2011 tot 2017 was Teen Wolf een wereldwijd succes op de zender MTV. De serie werd gezien als een van de eerste coming-of-age-series en combineerde die status ook nog eens met een hoog fantasy-gehalte. De reeks katapulteerde heel wat namen naar Hollywood, waaronder Dylan O’Brien en Tyler Hoechlin, en wordt tot op heden enorm veel bekeken. Dat er ooit een reünie zou komen, was dan ook te verwachten. Al valt die reünie met de komst van de film toch iets vroeger dan verwacht.

Teen Wolf: The Movie

Vorig jaar maakte streamingdienst Paramount+ bekend dat het van plan was een Teen Wolf-film te maken, die zich een tijdje na het einde van de serie afspeelt. Het werd dan ook snel duidelijk dat het bedrijf graag de originele cast en personages wou terughalen om dat verhaal te vertellen. Hoewel we het voorbije jaar nog wat in het ongewisse zijn gehouden, komt Paramount nu toch naar buiten met het eerste castnieuws waarin duidelijk wordt dat heel wat acteurs uit de serie opnieuw hun opwachting zullen maken.

In een eerste synopsis is te lezen dat de film ons terug zal meenemen naar de donkere wereld van de banshees, werecoyotes en hellhounds. De komst van een volle maan in Beacon Hills zorgt ervoor dat het dorp in gevaar is en enkel Scott McCall kan het redden. Alleen is hij niet langer een tiener en heeft hij ook het contact met sommige vrienden verloren. Toch zullen ze moeten samenwerken om het ergste kwaad dat ze ooit al zijn tegengekomen te verslaan.

Cast

Voor de film zullen dus heel wat oude bekenden terugkeren. Zo kruipt Tyler Posey opnieuw in de rol van Scott McCall, speelt Crystal Reed weer Allison en keren ook Holland Roden (Lydia), Shelley Hennig (Malia), Orny Adams (Coach Bobby), Linden Ashby (Noah Stilinski), J.R. Bourne (Chris), Colton Haynes (Jackson), Ryan Kelley (Jordan), Melissa Ponzio (Melissa) en Dylan Sprayberry (Liam) terug.

In het lijstje missen wel twee ronkende namen, want Dylan O’Brien (Stiles) en Tyler Hoechlin (Derek) hebben een terugkeer nog niet bevestigd. Maar nog niet getreurd, want Paramount+ liet wel duidelijk weten dat nog niet alle namen bekend zijn. Het valt dus af te wachten of O’Brien en Hoechlin zullen terugkeren, of dat ze het mogelijk te druk hebben met andere projecten. Een releasedatum voor de film is ook nog niet bekend.

Meer
Lees meer...