Opnames ‘Teen Wolf: The Movie’ zitten erop

Goed nieuws voor alle Teen Wolf-fans! De opnames van de aankomende film, waarin we heel wat bekende gezichten uit de geliefde reeks zullen terugzien, zijn namelijk afgerond. Dat werd onlangs aangekondigd op alle officiële sociale media-accounts van Teen Wolf.

Na bijna twee maanden zitten de opnames in het Teen Wolf-stadje Beacon Hills erop. Dat wil zeggen dat de productie van Teen Wolf: The Movie officieel is beëindigd. Dat werd aangekondigd op sociale media. De film zal verschijnen op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+, maar wanneer dat exact zal zijn, is nog niet bekend.

Opnames

“Dat is een wrap voor Teen Wolf: The Movie!“, staat er te lezen op het officiële Twitteraccount van Teen Wolf. “Proficiat aan de hele cast en crew om de beste roedel wolven weer bij elkaar te brengen. De #TeenWolfMovie komt naar @paramountplus”, schreven ze nog. Onder de post zien we ook twee foto’s van achter de schermen. Hierdoor komen we te weten dat de film is geregisseerd door Russell Mulcahy. Hij was ook verantwoordelijk voor bijna de helft van de afleveringen uit de MTV-serie.

(tekst loopt door onder de post)

De opnames begonnen eerder dit jaar in maart, waarvoor de meeste castleden uit de serie terugkeerden. Zo zullen we zeker en vast Tyler Posey terugzien als Scott McCall. Recent werd ook bevestigd dat acteur Tyler Hoechlin zal terugkeren als Derek Hale.

Maar ook Crystal Reed, Holland Roden, Shelley Hennig, Colton Haynes, Linden Ashby, Orny Adams, JR Bourne, Seth Gilliam, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Dylan Sprayberry en Khylin Rhambo zullen hun rollen uit de originele serie hernemen. Fan favorite Dylan O’Brien, die de rol van Stiles Stilinski vertolkte, en actrice Arden Cho, die Kira Yukimura speelde, zullen jammer genoeg niet te zien zijn in de aankomende film. Ook Pretty Little Liars-acteur Cody Christian was niet van de partij. Acteurs Vince Mattis, Nobi Nakanishi en Amy Workman zijn nieuwe gezichten.

Ook Jeff Davis, de bedenker van de serie Teen Wolf, keerde terug om het script voor de film te schrijven. Hij is naast Hoechlin ook de producer van dienst.

Teen Wolf: The Movie

De film zal ons terug meenemen naar de donkere wereld van de bansheeswerecoyotes en hellhounds. De komst van een nieuwe vijand in Beacon Hills zorgt ervoor dat het dorp in gevaar is en enkel Scott McCall (Posey) kan het redden. Alleen is hij niet langer een tiener en heeft hij ook het contact met sommige vrienden verloren. Hij zal echter moeten samenwerken met oude bekenden en nieuwe bondgenoten als ze het ergste kwaad willen verslaan.

De film zal uitgebracht worden op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+. Wanneer dat zal zijn, is nog niet geweten. Waar de film te bekijken zal zijn in ons land is ook niet bekend. Je kan alle zes seizoenen van de Teen Wolf-serie alleszins wel streamen via Netflix.

Meer
Lees meer...