Eerste foto’s vanop de set van ‘Teen Wolf’-film tonen start opnames

Het is een feit, de Teen Wolf-film is vandaag officieel in productie gegaan. Op sociale media deelden de cast en de crew al enkele foto’s vanop de eerste dag op de set. Daarbij krijgen we al een eerste blik op de terugkerende acteurs Tyler Posey (Scott McCall), Dylan Sprayberry (Liam Dunbar), Shelly Hennig (Malia Tate/Hale), Orny Adams (coach Bobby Finstock) en Linden Ashby (sheriff Stilinksi).

We weten al een tijdje dat de geliefde MTV-reeks Teen Wolf een vervolg krijgt in de vorm van een film. Verder is ook al bekend dat het deze keer een productie voor de streamingdienst Paramount+ zal zijn. De originele serie ging in première in 2011 en eindigde na zes seizoenen in 2017. Vijf jaar later kunnen we eindelijk meedelen dat de opnames van de vervolgfilm vandaag officieel van start zijn gegaan.

Teen Wolf: The Movie

In de Teen Wolf-film keren we terug naar het stadje Beacon Hills, waar een nieuwe angstaanjagende vijand is opgedoken. Veel van de originele schurken uit de serie, van banshees tot hellhounds, zullen weer opduiken. Maar naast hen keren ook onze favoriete personages terug, waaronder Tyler Posey in de hoofdrol van Scott McCall. Samen met zijn vrienden, die hij al jaren niet meer heeft gezien, zal hij moeten strijden tegen de machtigste slechterik waarmee de groep ooit te maken heeft gehad.

Ook Jeff Davis, de bedenker van de serie Teen Wolf, keerde terug om het script voor de film te schrijven. De cast van Teen Wolf: The Movie zal bestaan uit veel bekende gezichten uit het populaire bovennatuurlijke MTV-drama. Zo zullen we naast Posey dus ook acteurs Crystal Reed, Holland Roden, Shelley Hennig, Colton Haynes, Linden Ashby, Orny Adams, JR Bourne, Seth Gilliam, Ryan Kelley, Melissa Ponzio en Dylan Sprayberry hun rollen uit de originele serie zien hernemen. Helaas is het bevestigd dat fanfavoriet Dylan O’Brien, die de rol van Stiles Stilinksi vertolkte, en actrice Arden Cho, die Kira Yukimura speelde, niet zullen verschijnen in de film. Daarnaast zou Tyler Hoechlin (Derek Hale) normaal gezien wel terugkeren, al is dat nog niet met 100 procent zekerheid.

Eerste beelden

Uiteraard zullen er ook veel nieuwe gezichten bij dit project betrokken zijn. De productie wou echter nog niet alle castleden meteen bekendmaken. Hierdoor maakten sommige fans zich een beetje zorgen over het feit dat de Paramount+-film dan minder rond de gekende en geliefde personages zou draaien. Maar aan de eerste foto’s vanop de filmset te zien, is dat nergens voor nodig.

De beelden van de eerste opnamedag zijn een ware throwback naar de iconische locaties in Beacon Hills, waaronder de Beacon Hill High School. Maar ook het zien van bekende gezichten op die foto’s zal wellicht alle fans een echt nostalgisch gevoel geven. Wanneer de film op Paramount+ zou verschijnen, is nog niet geweten.

Bekijk de foto’s van de officiële Instagrampagina van de film hieronder:

Meer
Lees meer...