‘Teen Wolf: The Movie’ onthult meer castleden waaronder terugkerende sterren Ian Bohen en Khylin Rhambo

Meer nieuws uit Teen Wolf-land! Tot nu toe wisten we al dat de meeste acteurs uit de originele reeks ook zouden terugkeren voor de aankomende film. Zo zouden we Tyler Posey terugzien in de hoofdrol van Scott McCall. Maar ook o.a. hoofdrolspelers Jackson (Colton Haynes), Lydia (Holland Roden), Allison (Crystal Reed) en Malia (Shelley Hennig) keren terug. Helaas zouden acteurs Arden Cho en Dylan O’Brien er niet bij zijn. Wel weten we nu drie bijkomende, nieuwe castleden waaronder nog twee bekende gezichten.

Vorige week kregen we al de eerste foto’s te zien vanop de set van de aankomende Teen Wolf-film van Paramount+. Nu heeft de streamingdienst vijf bijkomende castleden bekendgemaakt.

Bekende en onbekende gezichten

Daaronder herkennen de fans zeker en vast acteurs Ian Bohen en Khylin Rhambo. Zij zullen terugkeren in hun rollen van Peter Hale en Mason Hewitt. Peter Hale (Bohen) is de oom van Derek Hale (Tyler Hoechlin). We kennen hem het best als de kwaadaardige en moordlustige alfa weerwolf in de serie. Mason Hewitt (Rhambo) is de beste vriend van Liam Dunbar (Dylan Sprayberry), maar zien we pas in seizoen vier t.e.m. zes. Mason is eigenlijk de ‘Stiles Stilinski’ van Liam en dus zijn steun en toeverlaat gedurende de vele bovennatuurlijke problemen waarmee de weerwolvengroep mee te maken krijgt.

Daarnaast zouden we eigenlijk ook Nobi Nakanishi kunnen beschouwen als een terugkerend gezicht. Hij was wel in slechts twee afleveringen uit seizoen 3 te zien van de originele MTV-serie. En in tegenstelling tot zijn rol in de reeks zal Nakanishi in de film de rol van Deputy Ishida spelen.

Verder zien we ook twee compleet nieuwe acteurs. De meest verrassende rol is wel die van Vince Mattis, die Eli, de 15-jarige zoon van Peter Hale (Hoechlin) zal spelen. Actrice Amy Lin Workman (American Housewife, Mortal Combat) zal de volledig nieuwe rol van Hikari Zhang op zich nemen.

Teen Wolf: The Movie

Naast een heleboel terugkerende acteurs uit de populaire serie, zal ook de maker ervan, Jeff Davis, terug van de partij zijn. Hij schreef namelijk het scenario voor de film en zal hem ook producen.

Teen Wolf, dat in 2011 werd uitgezonden en 6 seizoenen lang te zien was op MTV, draaide om het leven van de middelbare scholier Scott McCall (Posey). Dat leven veranderde voorgoed nadat hij gebeten werd door een weerwolf. Nu, vijf jaar nadat de laatste aflevering op tv te zien was, zijn de opnames van de film begonnen. Daarin krijgt Scott te maken met een nieuwe vijand, waarbij hij de hulp van zijn oude en enkele nieuwe vrienden zal nodig hebben. Momenteel is er nog altijd geen releasedatum bekend voor dit aankomend Paramount+-project. Wanneer en waar de film bij ons te zijn zal zijn, is dus uiteraard ook nog niet geweten.

Meer
Lees meer...