Tyler Hoechlin bevestigt terugkeer als Derek Hale in ‘Teen Wolf’-film

Het is eindelijk officieel bevestigd! Acteur Tyler Hoechlin zal terugkeren in de rol van Derek Hale in de aankomende Teen Wolf-film van Paramount+. Dat meldt Deadline.

De opnames van de aankomende film van de geliefde MTV-reeks Teen Wolf zijn intussen volop aan de gang. We kregen al de eerste foto’s vanop de set te zien en weten dus dat we heel veel oude bekenden mogen verwachten. Over de terugkeer van Tyler Hoechlin, die de hoofdrol van Derek Hale vertolkte in de serie, was er echter lang geen zekerheid. Tot nu.

Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin, die momenteel te zien is als Superman in de superheldenreeks Superman & Lois van The CW, was blijkbaar maandenlang bezig met de onderhandelingen voor zijn terugkerende rol in de film. Maar nu is het eindelijk officieel bevestigd. Hoechlin zal dus naast Tyler Posey te zien zijn in de aankomende Teen Wolf: The Movie van streamingdienst Paramount+. Daarbij zal Hoechlin ook als producer aan de film meewerken.

Naast Posey en Hoechlin zullen ook acteurs Crystal Reed, Holland Roden, Shelley Hennig, Colton Haynes, Linden Ashby, Orny Adams, JR Bourne, Seth Gilliam, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Dylan Sprayberry en Khylin Rhambo hun rollen uit de originele serie hernemen. Helaas is het bevestigd dat fan favorite Dylan O’Brien, die de rol van Stiles Stilinski vertolkte, en actrice Arden Cho, die Kira Yukimura speelde, niet zullen verschijnen in de film. Acteurs Vince Mattis, Nobi Nakanishi en Amy Workman zijn nieuwe gezichten.

Ook Jeff Davis, de bedenker van de serie Teen Wolf, keerde terug om het script voor de film te schrijven. Maar hij is naast Hoechlin ook de producer van dienst.

Teen Wolf: The Movie

In de Teen Wolf-film keren we terug naar het stadje Beacon Hills, waar een nieuwe angstaanjagende vijand is opgedoken. Maar ook veel van de originele schurken uit de serie, van banshees tot hellhounds, zullen weer opduiken. Naast hen keren ook onze favoriete personages terug, waaronder Tyler Posey in de hoofdrol van Scott McCall. Hij is wel geen tiener meer, maar een volwassen Alpha. Samen met zijn vrienden, die hij al jaren niet meer heeft gezien, zal hij moeten strijden tegen de machtigste slechterik waarmee de groep ooit te maken heeft gehad.

Momenteel is er nog altijd geen releasedatum bekend voor dit aankomend Paramount+-project. Wanneer en waar de film bij ons te zien zal zijn, is dus uiteraard ook nog niet geweten.

Meer
Lees meer...