The CW annuleert ook ‘Legacies’, ‘Charmed’, ‘Dynasty’ en meer

Het is een triestige dag voor alle fans van shows van het Amerikaanse televisienetwerk The CW. Recent annuleerde het al de tv-reeks Batwoman, maar ook DC’s Legends of Tomorrow zou stoppen na zeven seizoenen. Nu kondigde het tv-netwerk aan dat de populaire series als Legacies, Dynasty, Charmed, Roswell, New Mexico en nog drie andere ook geen nieuw seizoen meer zullen krijgen. Dat schrijft Entertainment Weekly.

Het Amerikaanse tv-netwerk The CW kondigde recent niet zo heugelijk nieuws aan voor een hele grote hoop fans. Zo kondigden ze de annulering van maar liefst zeven populaire reeksen aan. Eerder cancelden ze al de superheldenseries Batwoman en DC’s Legends of Tomorrow.

Bloedbad

De stopzetting van wel zeven reeksen door The CW lijkt op een echt bloedbad. Wij geven een overzichtje van alle geannuleerde series:

De reboot Charmed, over drie heksenzussen zal jammer genoeg eindigen na vier seizoenen. Dynasty stopt na vijf seizoenen. Voor In the Dark zal het aankomende vierde seizoen, dat op 6 juni in de VS verschijnt, het laatste zijn. Hetzelfde geldt voor de reboot-serie Roswell, New Mexico. De spin-offreeks van The Vampire Diaries, Legacies, zal ook ten einde komen na vier seizoenen.

Het superhelden drama Naomi zal het maar bij hun recent verschenen eerste seizoen houden, evenals de nieuwe reeks 4400. Dat is een reboot van de gelijknamige CBS scifiserie uit 2004. Na de annulering van Batwoman en Legends of Tomorrow vorige maand zijn er nu slechts drie superheldenreeksen van DC te zien op The CW. Dat zijn The Flash, Superman & Lois, en Stargirl.

Wel extra seizoen

Maar er zou wel een vijfde seizoen komen van All American en een tweede van All American: Homecoming. The Flash krijgt nog een negende seizoen, Nancy Drew een vierde en de populaire serie Riverdale een zevende. Kung Fu is vernieuwd voor seizoen 3, net als Superman & Lois en Walker. Ook de series Penn & Teller: Fool Us, Masters of Illusion, en World’s Funniest Animals zullen allemaal terugkeren.

Meer
Lees meer...