‘Dynasty’ seizoen 5 krijgt releasedatum en eerste trailer: leeft Fallon nog?

Dynasty is een vaste waarde geworden op televisie en Netflix. De serie is ondertussen toe aan zijn vijfde seizoen, en er lijkt nog plek genoeg voor wat extra drama. In de trailer, die onlangs werd gedropt, is er maar één prangende vraag: leeft Fallon nog? Het nieuwe seizoen gaat op maandag 20 december 2021 in première op de Amerikaanse zender The CW. Iets later volgt een release op Netflix.

(opgelet: dit artikel kan spoilers bevatten)

Op 20 december lost Dynasty een première aflevering van maar liefst twee uur lang. Daarmee wordt het vijfde seizoen van de langlopende serie afgetrapt. Pas wanneer alle afleveringen op The CW zijn uitgezonden, zal het naar Netflix komen. Voor de Belgische fans is het dus nog even wachten, maar toch licht een nieuwe trailer al een tipje van de sluier op.

De familie Carrington

Dynasty vertelt het verhaal van de families Carrington en meer bepaald dat van dochter (en erfgename) Fallon (Elizabeth Gillies). Wanneer de dochter erachter komt dat haar vader Blake (Grant Show) op het punt staat te trouwen met Cristal (Nathalie Kelley) is het hek van de dam. Dynasty is al sinds de jaren ’80 een vaste waarde op de Amerikaanse televisie. Door het succes werd de serie in 2017 opnieuw opgepikt en na wat lichte aanpassingen blijkt dus ook deze versie goed te scoren bij het publiek. Dat vertaalt zich nu in vijf seizoenen vol familiedrama, chaos en verraad.

Waar is Fallon?

Die trailer voor het vijfde seizoen zet alvast de toon voor het nieuwe seizoen: veel drama, chaos en een groot vraagteken rond het lot van het personage Fallon. In seizoen 4 was namelijk te zien hoe zij werd neergeschoten tijdens een gevecht met Eva (Kara Royster), en tot nu is het onduidelijk of ze het heeft overleefd. In de trailer is het personage alleszins niet te zien. Maar of dat betekent dat ze het niet heeft gehaald, dat weten we niet.

Omdat het nieuwe seizoen in de Verenigde Staten op 20 december verschijnt, leeft de familie Carrington in de serie ook in de kerstsfeer. Natuurlijk werpt de situatie met Fallon een schaduw op het hele gebeuren. Verder zal seizoen 5 ook verdergaan op het verhaal van Alexis, nadat ze werd gearresteerd.

Bekijk de trailer van Dynasty seizoen 5 hieronder:

Meer
Lees meer...