Fans willen Grant Gustin als vervanger Ezra Miller in ‘The Flash’

De recente praktijken van The Flash-acteur Ezra Miller in Hawaï veroorzaakten heel wat rumoer. In de nasleep van zijn arrestatie zouden DC en Warner Bros. naar verluidt een spoedvergadering hebben gehouden om de toekomst van Miller binnen in het DC Extended Universe te bespreken. Volgens een bron dichtbij Warner Bros. heeft zo’n vergadering echter nooit plaatsgevonden. Fans trekken nu massaal naar Twitter om te eisen dat The Flash-acteur in de tv-reeks, Grant Gustin, Ezra Miller vervangt in de aankomende film over het personage.

The Flash-fans willen dat acteur Grant Gustin Ezra Miller vervangt als de DCEU-held nadat die laatste recent in flinke juridische problemen is geraakt. The Flash zou aanvankelijk degene zijn die de toekomst van de DCEU-verhaallijn zou leiden, maar met de recente acties van Ezra Miller in Hawaï lijkt het erop dat dit misschien niet het geval zal zijn. Hierdoor werd Grant Gustin, die het personage al acht seizoenen lang vertolkt in de gelijknamige tv-serie, ineens trending op Twitter als de mogelijke vervanger van Miller als de hypersnelle superheld. Dat schrijft GameRant.

The Flash

Het personage The Flash wordt gespeeld door Ezra Miller in het live action-filmuniversum dat is opgezet door filmregisseur Zack Snyder (Justice League, Army of the Dead). Gustin speelt hetzelfde personage in het DC live action-universum van het tv-netwerk The CW, ook wel het Arrowverse genoemd. Beide personages ontmoetten elkaar al eens op het scherm tijdens een multiverse-gebeurtenis in de Arrowverse.

Maar Miller kwam de afgelopen tijd niet zo positief in het nieuws. Hij werd namelijk gearresteerd in Hawaï voor wangedrag en intimidatie, maar kreeg ook een tijdelijk contactverbod opgelegd. Er zouden ook beelden van hun zijn uit 2020, waar die een vrouw wurgt in een IJslandse bar. Hiervoor hielden de leidinggevenden van Warner Bros. en DC dus naar verluidt een spoedvergadering. Hierin werd blijkbaar de toekomst van Miller bij de filmstudio’s besproken. Maar volgens een bron dichtbij Warner Bros. vond deze vergadering nooit plaats en waren alle berichten daarover zwaar overdreven.

Desondanks zorgden de problemen van Miller wel voor een uitstel in de bioscooprelease van de aankomende The Flash-film. Die staat nu gepland op 23 juni in 2023.

Fans

Nu zouden de fans echter gerechtigheid eisen voor de onacceptabele acties van Miller. Hierdoor werd acteur Grant Gustin zeer trending op Twitter. De fans willen namelijk hem graag zien als hun vervanger in alle film- en tv-gerelateerde dingen voor The Flash. Als fan favorite, vooral voor zijn vertolking van het personage op het tv-scherm, was het Gustin die vele fans liever wilden zien als The Flash in het DCEU. Het was echter duidelijk dat dit niet de manier was waarop DC de zaken aanpakte. Dat resulteerde uiteindelijk in een keuze van twee verschillende acteurs voor de superheld.

Er zijn een aantal opties voor hoe DC deze vervanging mogelijk zou kunnen maken, als ze hun kaarten goed spelen. Of ze dat effectief ook zullen doen, is dan weer een andere vraag. In het belang van de fans en de betrokkenen, hopen wij alvast dat alle misverstanden zullen worden rechtgezet.

Bekijk hieronder enkele pleitende tweets van de fans:

Meer
Lees meer...