‘The Flash’-ster Ezra Miller gearresteerd in karaokebar in Hawaï

Ezra Miller, die binnenkort te zien zal zijn in Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en The Flash, werd afgelopen weekend gearresteerd door de politie in Hilo, Hawaï. Miller werd daar namelijk aangeklaagd voor wangedrag en intimidatie. Dit gebeurde na een gewelddadig incident in een karaokebar.

De 29-jarige Ezra Miller werd voorbije zondagavond gearresteerd in Hawaï, waar die een vrouw in een karaokebar zou hebben uitgescholden. Daarnaast zou Miller ook een man die daar darts aan het spelen was, hebben geslagen. Dat blijkt uit een verslag van de lokale politie.

Het incident

Volgens een bericht van de Hawaii County Police Department, werd de politie opgeroepen na een melding van een buitensporige klant in een bar op zondagavond om 23.30 uur lokale tijd. De politie stelde vast dat de onruststoker onhandelbaar was geworden terwijl andere bezoekers karaoke zongen. Hierdoor begon die allerlei “gemene uitspraken te schreeuwen”. Zo greep Miller “naar de microfoon van een 23-jarige vrouw die karaoke zong en sprong later op een 32-jarige man die aan het darten was”, staat er te lezen in het politieverslag.

Miller werd hiervoor dus gearresteerd en aangeklaagd voor een verstoring van de openbare orde en intimidatie. Er werd een borgsom van 500 dollar (452,35 euro) vastgesteld. Miller betaalde die, waarna de politie de ster vrijliet. Dit zou echter niet de eerste keer zijn dat er zich zo’n incident voordeed. Zo doken er in 2020 al beelden op waarop te zien was hoe de acteur een vrouw in een bar in IJsland aan het verstikken was. Bronnen beschreven die situatie toen als een ernstige woordenwisseling, waarbij Miller uit het pand werd begeleid door het personeel.

Ezra Miller

Ezra Miller is vooral gekend voor het spelen van de rol van Barry Allen aka The Flash in het DC-universum. Na zijn rollen in Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League en Zack Snyders Justice League, zal Miller nu een eigen DC-film krijgen als The Flash. De opnames voor die solofilm, die op 23 juni 2023 in de bioscoop moet verschijnen, zijn inmiddels afgerond.

Millers arrestatie komt eigenlijk vooral op een ongelegen moment voor Warner Bros.. De ster speelt namelijk een sleutelrol in de aankomende film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Die verschijnt bij ons op woensdag 13 april in de bioscopen.

Meer
Lees meer...