‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ krijgt nieuwe teaser waarin Dumbledore z’n liefde verklaart aan Grindelwald

In de nieuwe film van Fantastic Beasts zullen we eindelijk meer te weten komen over de romance tussen Albus Dumbledore (Jude Law) en Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen). In een nieuw fragment is namelijk te zien hoe Dumbledore z’n liefde verklaart aan Grindelwald.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore heeft een nieuwe teaser gekregen. Daarin bekent Dumbledore (Jude Law) dat hij verliefd was/is op Grindelwald (Mads Mikkelsen).

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Volgende maand verschijnt de derde film van de Fantastic Beasts-franchise in de zalen. En het lijkt erop dat we daarin eindelijk meer te zien zullen krijgen van de romantische relatie tussen Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald. In een nieuwe teaser komen namelijk voor het eerst de gevoelens van Dumbledore voor Grindelwald ter sprake.

In de nieuwe teaser, die eigenlijk een televisiespotje voor de film is, is te zien hoe Dumbledore en Grindelwald aan tafel zitten in een restaurant. We horen eerst Grindelwald zeggen: “Wil je echt je eigen volk de rug toekeren?”. Waarop Dumbledore antwoordt: “Nee. Jij was altijd degene die zei dat hij de wereld zou veranderen.”. Grindelwald reageert: “Dat is wat we zeiden dat we zouden doen”. Vervolgens bekent Dumbledore: “Omdat ik verliefd op je was.”.

J.K. Rowling liet al in 2007 weten dat Albus Dumbledore homoseksueel is, maar voorlopig kregen we daar nog niets van te zien. Veel fans dachten dat de makers niet durfden om dit expliciet in de films te vermelden. Maar nu komt daar dus verandering in. Of de relatie ook verder aangehaald zal worden, komen we voorlopig nog niet te weten.

Bekijk hier het nieuwe fragment:

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore verschijnt op woensdag 13 april in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...