‘Run BTS!’ komt terug maar wordt voorlopig omgedoopt tot ‘Run Jin!’

De Zuid-Koreaanse boyband BTS doet veel meer dan enkel muziek maken. Zo hebben ze ook hun eigen realityreeks Run BTS!, waarvan er sinds 2015 met enige regelmaat nieuwe afleveringen verschijnen. Sinds Jin in december 2022 aan zijn legerdienst begon, was het stil rond de reeks. Tot nu: want Run BTS! komt terug, maar wordt omgedoopt tot Run Jin!.

Het zijn weer hoogtijden voor fans van BTS. Op vrijdag 19 juli verscheen het nieuwe album van Jimin en vanaf volgende week kan je kijken naar de nieuwe reeks Are You Sure?! met Jimin en Jung Kook. Als kers op de taart keerde Jin vorige maand als eerste lid van BTS terug van zijn legerdienst. En hij brengt een andere populaire reeks terug.

Run Jin!

Al sinds 2015 kunnen fans van BTS kijken naar de reeks Run BTS!. Daarin krijgen de leden van BTS telkens een nieuwe opdracht voorgeschoteld, die ze individueel, samen of in groepen tot een goed einde moeten brengen. Het gaat hierbij om zaken als flying yoga, bloemschikken, styling challenges of simpele kinderspelletjes. De reeks bestaat ondertussen uit meer dan 150 afleveringen, waarvan de voorlopig laatste verscheen op 21 februari 2023.

Maar nu komt de reeks terug, al wordt die wel in een nieuw jasje gestoken. Omdat voorlopig enkel Jin actief is, zal hij dus de enige zijn die we te zien krijgen in Run BTS!. Daardoor krijgt de reeks nu ook de naam Run Jin!. In een teaser krijgen we al een voorsmaakje van wat we van de eerste twee afleveringen mogen verwachten. We zien hoe Jin meteen na zijn optreden op 13 juli, de dag na zijn vertrek uit het leger, in de auto stapt en meteen begint met de opnames van Run Jin!. In de eerste afleveringen zal Jin – zichtbaar tegen zijn zin – de berg Hallasan beklimmen.

De eerste aflevering zal op dinsdag 13 augustus verschijnen.

Bekijk hier de teaser voor de eerste afleveringen:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...