Ryan Reynolds en Hugh Jackman krijgen cameo in nieuwe clip K-popgroep Stray Kids

De K-popgroep Stray Kids heeft vandaag de videoclip voor hun nieuwe nummer Chk Chk Boom gelost. En in die clip duiken twee wel heel bekende gezichten op. Het gaat namelijk om Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Eerder kwamen we ook al te weten dat een nummer van Stray Kids te horen zal zijn in de nieuwe film Deadpool & Wolverine, waarin Reynolds en Jackman de hoofdrol spelen.

Vandaag lanceerde de K-popgroep Stray Kids zijn nieuwe album ‘ATE’ met de title track Chk Chk Boom. Die single kreeg ook meteen een videoclip, waarin niemand minder dan Ryan Reynolds en Hugh Jackman opduiken. Het duo is vanaf volgende week samen te zien in de film Deadpool & Wolverine, maar nu dus al in de clip van de K-popgroep Stray Kids.

Ryan Reynolds en Hugh Jackman

K-popartiesten werken de laatste tijd steeds vaker samen met Amerikaanse artiesten. Maar doorgaans gaat het daarbij om muzikale samenwerkingen. Stray Kids heeft nu een ander soort samenwerking te pakken. De groep kon namelijk twee grote acteurs strikken voor de videoclip van hun nieuwe single Chk Chk Boom.

Reynolds en Jackman spelen in de clip respectievelijk een nieuwsanker en een weerman. Het duo is te zien in de intro van de clip en verder in de clip duikt Ryan Reynolds nog sporadisch op. Op het einde van de flip zijn Reynolds en de leden van Stray Kids samen te zien. Daarbij probeert de acteur zich aan te melden als negende lid van de groep, maar hij moet van een kale reis terugkeren.

De samenwerking is eigenlijk tweeledig want we kwamen eerder deze week ook te weten dat een nummer van Stray Kids te horen zal zijn in de film Deadpool & Wolverine. Deze film, met Ryan Reynolds (Deadpool) en Hugh Jackman (Wolverine) in de hoofdrollen, verschijnt op woensdag 24 juli in de zalen.

Bekijk hier de videoclip van Stray Kids met Ryan Reynolds en Hugh Jackman:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...