Samsung lanceert revolutionaire gezondheidstool: Galaxy Ring

Met de introductie van de Samsung Galaxy Ring brengt Samsung een innovatieve wearable op de markt die zich richt op geavanceerde gezondheidsmonitoring. Deze ultralichte en compacte ring zit boordevol sensoren en technologie om gebruikers te helpen hun welzijn beter te beheren. Voorlopig is de Samsung Galaxy Ring echter nog niet verkrijgbaar in België.

De Samsung Galaxy Ring is een kleine, maar robuuste ring, die afhankelijk van de maat slechts tussen de 2,3 en 3 gram weegt. De ring is volledig waterdicht en heeft een batterijlevensduur van zeven dagen. Met de bijgeleverde case kan de ring snel en eenvoudig worden opgeladen. Om de Galaxy Ring te gebruiken, is een Samsung Galaxy-smartphone met Android 11.0 of hoger en minimaal 1,5 GB geheugen vereist.

Geavanceerde Gezondheidsmonitoring

De Galaxy Ring is ontworpen voor continue gezondheidsmonitoring en maakt gebruik van het gratis Samsung Health-platform, ondersteund door Galaxy AI.

Slaapmonitoring:

  • De Galaxy Ring biedt uitgebreide slaapanalyse, waarbij AI inzicht geeft in je slaappatronen en helpt om betere slaapgewoonten te ontwikkelen.
  • De Sleep Score wordt berekend op basis van snurkanalyse, beweging tijdens de slaap, slaaplatentie, en hart- en ademhalingsfrequentie.

Andere Gezondheidsfuncties:

  • Cycle Tracking: Helpt je menstruatiecyclus bij te houden door de huidtemperatuur ‘s nachts te monitoren.
  • Energy Score: Gebruikt AI om inzichten en aanbevelingen te geven over je energieniveau.
  • Wellness Tips: Biedt gepersonaliseerde berichten om je algemene welzijn te verbeteren.

Hartmonitoring:

  • Met functies zoals Heart Rate Alert en Live Heart Rate Check wordt je hartslag voortdurend gemonitord.

Activiteitstracking:

  • Auto Workout Detection registreert automatisch al je bewegingen, terwijl Inactive waarschuwt wanneer het tijd is om te bewegen.

Gebarenbesturing:

  • Met speciale gebaren kunnen specifieke functies van de Galaxy Ring worden bediend.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Ring werd gepresenteerd tijdens Galaxy Unpacked in Parijs, maar zal voorlopig nog niet beschikbaar zijn in België.

Meer
Lees meer...