Sieg De Doncker deelt een schattige foto met zijn ‘omake’, voor wie hij deelneemt aan ‘Steracteur Sterartiest’

Sieg De Doncker deelt een schattige foto met zijn ‘omake’, voor wie hij deelneemt aan ‘Steracteur Sterartiest’

Sieg De Doncker zamelt met zijn deelname aan ‘Steracteur Sterartiest’ geld in voor Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. Hij doet dit omdat zijn eigen ‘omake’ dement is. “Ik heb er geen seconde over moeten twijfelen.” Vandaag deelde hij een mooie foto met zijn ‘omake’, de vrouw voor wie hij deelneemt aan de talentenjacht. 

Sieg De Doncker is misschien wel dé revelatie van Steracteur Sterartiest. De 28-jarige acteur die we vooral kennen van Helden op Ketnet steelt harten met z’n looks én z’n stem. Sieg is een van de weinige deelnemers die voor de aanvang van Steracteur Sterartiest nog nooit op een podium had gestaan en wordt nu al tot de favorieten gerekend voor de eindwinst.

‘Omake’

Sieg zingt, net zoals alle andere deelnemers van Steracteur Sterartiest, ten voordele van een goed doel. Hij koos voor Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. En daar heeft hij een goede reden voor. “Mijn ‘omake’ heeft dementie”, zo liet hij eerder deze week nog weten in een interview met newsmonkey. “Ik heb geen seconde getwijfeld.”

Vandaag deelde Sieg De Doncker een foto van zijn ‘omake’ op Instagram. De foto maakt deel uit van een artikel in Het Nieuwsblad dit weekend.

Bekijk hier de foto van Sieg en zijn ‘omake’:

Bekijk hier ons interview met Sieg en de andere deelnemers van Steracteur Sterartiest over hun goede doelen:

Gesponsorde artikelen