Sonos lanceert met Sonos Ace voor het eerst ooit een koptelefoon

Sonos waagt zich na jarenlang te focussen op speakers, eindelijk ook aan de koptelefoonmarkt met de Sonos Ace. De draadloze koptelefoon belooft hifi-geluid, active noise cancellation en een naadloze integratie met andere Sonos-apparaten.

Sonos, al lang een gevestigde naam op het gebied van speakers, zet nu de stap naar koptelefoons. De Sonos Ace is ontworpen om de “gerenommeerde audio- en designexpertise” van het merk te combineren met het gebruiksgemak van een draadloze koptelefoon.

Active noise cancellation

De Sonos Ace belooft een rijke en gedetailleerde geluidservaring te bieden dankzij speciaal ontworpen drivers die alle frequenties helder weergeven. Active noise cancellation (ANC) blokkeert ongewenste omgevingsgeluiden, terwijl de Aware-modus je omgeving laat horen wanneer dat nodig is.

Een unieke feature van de Ace is de “TV Audio Swap”-functie. Hiermee schakel je met één druk op de knop het geluid van een Sonos-soundbar over naar de koptelefoon, perfect voor wanneer je anderen niet wilt storen. De surround sound van de soundbar zorgt voor een meeslepende thuisbioscoopervaring, ook met de koptelefoon op.

Design

De Sonos Ace heeft een batterijduur van tot wel 30 uur, die snel opgeladen kan worden. De USB-C-kabel levert in 3 minuten genoeg stroom voor 3 uur luisterplezier. Automatische pauze wanneer je de koptelefoon afhaalt bespaart batterijduur.

De koptelefoon van Sonos is verkrijgbaar in wit en zwart met metalen accenten en een matte afwerking. De oorschelpen hebben een verschillende kleur voor links en rechts, en knoppen op de oorschelpen bieden eenvoudige bediening. Vegan leer en vervangbare oorkussens maken de koptelefoon duurzaam.

De Sonos Ace is vanaf 5 juni te koop voor 499 euro.

Meer
Lees meer...