Sonos zorgde met eerste koptelefoon voor onvergetelijke ervaring tijdens Tomorrowland

Afgelopen weekend en de week daarvoor vond Tomorrowland plaats in Boom. Net zoals elk jaar was het festival ook deze keer volledig uitverkocht. Dat zorgde ervoor dat heel wat fans ook met lege handen achterbleven. Voor hen was er natuurlijk wel Tomorrowland Radio. Een liveradio waar Sonos ook zijn schouders mee onderzette.

Tomorrowland vierde afgelopen editie zijn 20ste verjaardag. Daarvoor waren maar liefst 400.000 tickets in verkoop, maar zoals dat gaat waren die in geen tijd uitverkocht. Toch was het festival ook op nog heel wat andere plekken te volgen. Een daarvan was Tomorrowland Radio, waar een heel weekend naar geluisterd kon worden.

Sonos Ace

Om die luisterervaring te beleven, testte onze redactie de Sonos Ace uit. Die koptelefoon is de eerste koptelefoon die Sonos op de markt bracht. Normaal gezien staat het merk bekend om zijn grote geluidssets in woonkamers, maar bij de Sonos Ace brengt het merk die luisterervaring dus naar privésferen.

Net als de meeste recente koptelefoons beschikt ook deze van een active noise cancelling-functie waarmee het achtergrondlawaai geblokkeerd kan worden. Dat was tijdens onze Tomorrowland Radio-ervaring wel een must. Op die manier kwamen alle klanken beter door en konden we zonder afleiding de optredens volgen. Daarnaast voelt de Sonos Ace ook licht aan, waardoor het na een paar uren niet gaat irriteren. Daar droeg ook de lange batterij toe bij, want de koptelefoon blijft 30 uur bruikbaar na het opladen.

Het hoogtepunt voor de Belgen tijdens het weekend was misschien wel het optreden van Omdat Het Kan & Average Rob op de mainstage. Het scheelde geen haar of ook wij stonden op tafel mee te dansen, al was dat zo alleen met een Sonos Ace misschien wel wat gênant geweest.

De Sonos Ace is beschikbaar vanaf 499 euro.

Meer
Lees meer...