Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob kondigen optreden op mainstage Tomorrowland aan

Groot nieuws in de muziekscene deze ochtend. Het duo Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob gaan deze zomer namelijk op de mainstage van Tomorrowland staan. Dat is immens, want op vorige grote festivals speelde het duo vaak op kleinere podia of op een extra podium aan de camping. De twee kondigden het nieuws aan met een ludieke video op Instagram.

Het gaat hard voor Average Rob en Omdat Het Kan. De ene heeft net zijn tweede bier gelanceerd en is papa geworden, terwijl de andere een vaste waarde is geworden bij de Throwback-feestjes van Studio 100. Toch komen ze af en toe terug samen om als Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob op kleine en grotere feestjes te draaien.

Het grootste feestje zal toch voor 21 juli zijn, want op de nationale feestdag staat het duo op de mainstage van Tomorrowland.

Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob

Be there, or be spijt“, zo kondigt het dj-duo hun grootste optreden tot nu toe aan op sociale media. Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob. De twee werken al een tijdje samen als duo en staan jaarlijks op zowel pensenkermissen als plaatselijke festivals als grotere festivals. Ook bij de Warmste Week van Studio Brussel zijn ze een vaste waarde.

Hun setlist bestaat uit zowat alles. Van rock tot pop over Nederlandstalig en techno. En als het geen techno of hardcore is, dan maakt Omdat Het Kan Soundsystem het ervan. Average Rob zorgt dan weer voor de sfeer en ambiance. Een magische combinatie die ze deze zomer dus aan de hele wereld kunnen laten horen.

Tomorrowland

Die hele wereld komt dit jaar natuurlijk opnieuw samen op Tomorrowland. Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob staan op de laatste dag van het eerste weekend, zondag 21 juli, op het festival. Die dag zijn ook onder andere Afrojack en Alesso van de partij. Tickets voor het festival zijn er niet meer, maar op de website bestaat wel een wachtlijst.

Tomorrowland vindt plaats van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli.

Meer
Lees meer...