YouTuber Average Rob stelt nieuw bier voor: ‘Tout Bien Rouge’

Youtuber Average Rob, alias Robert Van Impe, brengt een nieuw bier op de markt: Tout Bien Rouge. Het bier, dat tijdens Valentijn werd gelanceerd, krijgt de koosnaam “Elixir of Love” en heeft een alcoholpercentage van 6,9%. Wij gingen langs bij de launch in Gent.

Aan het begin van 2023 stelde Average Rob op X, voorheen Twitter, nog de vraag of er al dan niet een Tout Bien Rouge moet komen. Nu een jaar later stelt hij zijn fans niet teleur. De Tout Bien Pils zelf krijgt ook een nieuw recept en een frisse rebranding.

Het is al het tweede bier dat voortkomt uit de samenwerking tussen Average Rob en Brouwerij Martens in Bocholt, na de succesvolle lancering van Tout Bien Pils in 2021. Tout Bien Rouge is voorlopig exclusief beschikbaar bij alle drankenhandelaars aangesloten bij Prik & Tik. Zowel Tout Bien Pils als het rougeke zijn vanaf eind februari te verkrijgen in alle supermarkten.

Launch in RAY

De lancering in Gent vond plaats in RAY, een bar in een serre, met nieuwe merchandising en een drietal dj’s. Al ontbrak de gastheer wel op zijn eigen valentijnsfeestje met een geldige reden: zijn vrouw staat op het punt te bevallen. Op Instagram deelde hij vandaag nog een post met de tekst “waiting for my kid to be born”.

Average Rob

Voor degenen die niet bekend zijn met de naam Average Rob: sinds 2015 creëert de inmiddels 31-jarige YouTuber humoristische content op sociale media. Naast zijn online activiteiten is Rob te zien op fuiven en festivals samen met DJ Omdat Het Kan Soundsystem. Vorig jaar nam hij deel aan De Slimste Mens ter Wereld en afgelopen zomer voltooide hij samen met zijn broer Arno de Ironman van Klagenfurt. Nu is hij te zien in de serie De expeditie: Groenland.

Meer
Lees meer...