Studio 100 SingAlong 2024 krijgt nu al extra datum

Enkele weken geleden vond in het Sportpaleis in Antwerpen de eerste editie van Studio 100 SingAlong plaats. Het ging om drie avonden die volledig in het teken stonden van nostalgische hits van Studio 100. De avond werd aan elkaar gepraat door Gert Verhulst en James Cooke, die bezoek kregen van enkele jeugdhelden. Het werd een groot succes, waardoor er al meteen een tweede editie werd aangekondigd en ook die valt in de smaak.

De afgelopen jaren organiseerde Studio 100 met Throwback Thursday in het Sportpladijs en de Kinderen Niet Toegelaten-avond om 25 jaar Studio 100 te vieren. Deze concerten waren telkens gericht op volwassenen die opgroeiden met de gezichten van Studio 100 en zo dus konden genieten van een avond vol nostalgie. Ook dit jaar keerde het concept terug met de eerste editie van Studio 100 SingAlong.

Studio 100 SingAlong

Op 1, 7 en 8 december vond in het Sportpaleis in Antwerpen de eerste editie van Studio 100 SingAlong plaats. Het ging om een avond waarop Gert Verhulst en James Cooke verschillende bekende Studio 100 hits zongen, samen met de duizenden aanwezigen. Gert en James nodigden ook verschillende bekende gezichten uit. Het ging daarbij onder andere om de grote reünie van Het Huis Anubis, maar ook de gezichten van Amika, Kabouter Plop, K3 en Samson en Marie waren van de partij.

De drie avonden werden een groot succes, waardoor al snel een tweede editie aangekondigd werd. Aanvankelijk werd er één avond aangekondigd op zaterdag 30 november 2024, maar nu is er door het grote succes al meteen een tweede avond aan toegevoegd.

Zondag 1 december 2024

De tweede avond van de editie van 2024 zal doorgaan op zondag 1 december 2024. Voorlopig zijn er nog geen namen bekend voor de nieuwe editie, maar vermoedelijk zullen we ons opnieuw mogen voorbereiden op een avond vol nostalgie en verrassende reünies.

Tickets voor beide avonden van Studio 100 SingAlong 2024 zijn te koop via de website van Studio 100. Prijzen variëren tussen de 36 en 49 euro.

Bekijk hier de aankondiging van de tweede show van Studio 100 SingAlong 2024: