‘Het Huis Anubis’ houdt reünie op ‘Studio 100 SingAlong’ en er komt een tweede avond

Dubbel goed nieuws voor Studio 100-fans. We wisten al dat er een Studio 100 SingAlong kwam met Gert Verhulst en James Cooke. Op die avond zullen liedjes van vroeger en nu gespeeld worden, waarbij alles uiteraard gaat om meezingen. Gert en James beloofden al dat ze special guests zouden meenemen en de eersten daarvan zijn nu bekend.

Studio 100 kondigde enkele weken geleden een nieuw 16+-feestje aan. Het gaat om de Studio 100 SingAlong, wat opnieuw een avond vol nostalgie zal worden. De eerste nostalgische naam is nu al bekend. Het gaat daarbij om een bijzondere reünie.

SingAlong

De afgelopen jaren heeft Studio 100 al enkele keren bewezen dat er veel vraag is naar nostalgie. Zo was er in 2017 de grote Throwback Thursday met een reünie van Spring en kregen we ook kort na de coronaperiode de Rewind Party. Die werd uiteindelijk uitgesteld naar 2022 en daar waren onder andere Spring, Gert Verhulst, Kabouter Plop en Piet Piraat aanwezig.

En nu komt Studio 100 met een nieuw concept. Bij de Studio 100 SingAlong staat meezingen centraal. Gert Verhulst en James Cooke zullen samen met een aantal special guest door het rijke aanbod aan Studio 100-hits gaan. De eerste naam is nu bekendgemaakt en het gaat al meteen om een heel nostalgische artiest.

Het Huis Anubis

We wisten al enkele dagen dat Omdat Het Kan Soundsystem de avond in het Sportpaleis zal afsluiten, maar nu kennen we ook de eerste nostalgische special guest. Nienke (Loek Beernink), Amber (Iris Hesseling), Fabian (Lucien van Geffen), Jeroen (Sven de Wijn), Mick (Vincent Banic), Patricia (Vreneli van Helbergen) en Joyce (Marieke Westenenk) zullen na veertien jaar nog eens samen op het podium staan voor een speciale reünie van Het Huis Anubis. Op een nieuwe poster is nu ook te zien dat er nog drie special guests aangekondigd zullen worden. Wie dat zijn, zullen we ongetwijfeld de komende dagen of weken te weten komen.

Daarnaast kwam er nog goed nieuws, want hoewel het aanvankelijk ging om één avond op donderdag 7 december 2023, maar daar is nu ook al een tweede avond, op vrijdag 1 december 2023, aan toegevoegd.

Tickets en info vind je op de site.

Meer
Lees meer...