Studio 100 Rewind Party gaat toch door (met mondmaskers en zitplaatsen)

Het Studio 100-feestje in het Sportpaleis op 3, 4 en 5 december zal toch doorgaan. Dat bevestigde Tele Ticket Service op Twitter. Ook al werd het evenement eerder gezien als fuif dan als concert, toch zal het nostalgisch avondje uit gewoon plaatsvinden. Natuurlijk zullen de huidige coronaregels wel van toepassing zijn, met zitplaatsen en mondmaskers dus. Verdere info voor tickethouders zal volgen via mail.

Het was leuk nieuws, toen Studio 100 eerder dit jaar bekendmaakte dat er een Studio 100 Rewind Party naar het Sportpaleis ging komen. Onder andere Spring, Kabouter Plop en Omdat Het Kan Soundsystem zouden er het beste van zichzelf geven, en ook de nieuwe K3 zou er voor het eerst optreden. Na de bekendmaking van de nieuwe regels rond Covid, was het doorgaan van de concertreeks toch onzeker. Aangezien er twee dj’s aanwezig zouden zijn, zou het meer een fuif dan een concert worden. Toch zal het concert nu gewoon doorgaan. 

Extra maatregelen

Het feestje zal er alleszins niet uitzien als verwacht. Zo zal de hele zaal gevuld worden met zitplaatsen, geen staanplaatsen en geen dansfeest dus. Dat wordt dus een denkbeeldige polonaise bij Met De Trein Naar Oostende, een Kabouterdans van op de stoel en zittend geschtamp bij Omdat Het Kan Soundsystem. 

De Studio 100 Rewind Party vindt plaats op 3, 4 en 5 december. De concertreeks zal ook het moment van de waarheid worden voor de nieuwe aanwinst van K3, Julia Boschman. Zij werd vorige week zaterdag gekozen als opvolgster van Klaasje en zal dit weekend voor de eerste keer optreden met Marthe en Hanne, en dat meteen in het Sportpaleis. Op 4 en 5 december treedt ze overdag ook op tijdens De Grote Sinterklaasshow, dat sowieso al met enkel zitplaatsen werkt. 

De line-up van de Studio 100 Rewind Party bestaat uit Spring, Omdat Het Kan Soundsystem, DJ’s Ilsen en Verhulst, Kabouter Plop, K3, Baba Yega en Gert Verhulst.

Meer
Lees meer...