‘Studio 100 Rewind Party’ met Spring krijgt extra datum door groot succes

Gisteren maakte Studio 100 bekend dat er een ‘Studio 100 Rewind Party’ komt om hun 25ste verjaardag te vieren. Dat feestje zal plaatsvinden in het Antwerpse Sportpaleis en niemand minder dan Spring zal er komen optreden. En door het gigantische succes, komt er nu al een tweede datum.

Fans van Studio 100 die gisteren naast een ticket grepen, kunnen vandaag opnieuw hun kans wagen om een ticket voor de reünie van Spring op de ‘Studio 100 Rewind Party’ te pakken te krijgen. Studio 100 laat namelijk weten dat er door het grote succes een extra dag komt.

Tweede datum

Gisteren kondigde Studio 100 de ‘Studio 100 Rewind Party’ aan. Deze zal doorgaan in het Sportpaleis in Antwerpen. Het evenement wordt omschreven als een “nostalgische dj-party”, waarop het 25-jarige bestaan van Studio 100 gevierd zal worden, met alle hits uit onze jeugdjaren. En als kers op de taart komt Spring optreden. De acteurs uit Spring kwamen in 2017 al eens terug samen voor een optreden tijdens het Sportpladijs-concert van Studio 100 en nu komen ze dus nog een keer het beste van zichzelf geven voor hun oudere fans.

Dat veel fans uitkijken naar een nieuwe reünie van Spring werd gisteren al meteen duidelijk, want de staanplaatsen voor het concert waren in minder dan twee uur uitverkocht. Voor de show op zaterdag 4 december zijn er nu nog enkele zitplaatsen beschikbaar. De laatste tickets voor zaterdag en tickets voor zondag zijn te koop via de website van Studio 100 en kosten 32 tot 42 euro. Snel zijn is ook nu dus de boodschap.

25 jaar Studio 100

Studio 100 blaast dit jaar dus al 25 kaarsjes uit. Dat wordt eerst gevierd met een festival in Plopsaland. Daarbij zijn overdag de jonge Studio 100-fans welkom en is het pretpark ’s avonds gereserveerd voor de fans ouder dan 16 jaar. De tickets voor die avond vlogen de deur uit en maakten duidelijk dat de iets oudere fans van Studio 100 nog altijd te vinden zijn voor een nostalgisch feestje.

Meer
Lees meer...