Left Right
scrollTop top

Studio 100 viert 25ste verjaardag met speciale ‘kinderen niet toegelaten’ show


Samson en Gert
© Peter De Smedt / Isopix

Studio 100 bestaat dit jaar al 25 jaar en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Er komt namelijk een festival in Plopsaland De Panne waarbij er voor kleine en iets grotere fans een feestje wordt gebouwd.

Gert Verhulst, Hans Bourlon en Danny Verbiest (de originele stem van Samson) richtten in 1996 Studio 100 op. Dat deden ze na het grote succes van Samson en Gert. Ze zagen dat kinderprogramma’s een gat in de markt waren dus starten ze met een productiehuis speciaal voor kinderen. En dat bleek een gouden zet, want doorheen de jaren gaf Studio 100 ons programma’s als Kabouter Plop, Mega Mindy, Big & Betsy en Spring.

25 jaar Studio 100

Op zaterdag 11 september viert Studio 100 z’n 25ste verjaardag in Plopsaland De Panne. Op die dag wordt het pretpark omgetoverd in een festival. Tijdens de dag zijn er speciale optredens en meet & greets met de bekende gezichten van Studio 100.

Overdag is het festival vooral gericht op kinderen met de Studio 100-gezichten waarmee zij opgroeiden. Maar omdat Studio 100 al 25 jaar meegaat, zijn er natuurlijk ook heel wat oudere fans. En ook die worden op het 25ste verjaardagsfeestje van Studio 100 niet vergeten.

Kinderen niet toegelaten

Speciaal voor de fans van het eerste uur, die ondertussen dus allemaal twintigers en dertigers zijn, is er ook een show waarbij kinderen niet toegelaten zijn. Op de avond van 11 september zijn in Plopsaland enkel mensen ouder dan 16 toegelaten en wordt er een aangepaste verjaardagsshow gebracht.

De 16-plussers mogen dan ook gebruikmaken van alle attracties in het park, waarbij de wachtrijen kort zullen zijn want het aantal tickets is beperkt. Er komen optredens van de Burgemeester (uiteraard die van Samson en Gert) en friends. Daarbij laat Studio 100 al weten dat de gouwe ouwe hits gebracht zullen worden door “verrassende artiesten”. De avond wordt ook afgesloten met een nostalgische Studio 100 afterparty.

Tickets zijn vanaf nu te koop op de website van Studio 100 en er snel bij zijn is aan de orde want het aantal tickets is beperkt. Een ticket kost 45 euro en mag echt enkel gekocht worden door personen ouder dan 16 jaar. Daarnaast kan je ook al een parkingticket van 12,5 euro bestellen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…