Studio 100 komt met ‘Rewind Party’ in het Sportpaleis en Spring is van de partij

Studio 100 bestaat dit jaar 25 jaar en dat laten ze duidelijk niet onopgemerkt voorbijgaan. In september komt er een festival in Plopsaland, waarbij het park overdag voorbehouden is voor de jonge fans van Studio 100 en ’s avonds enkel fans ouder dan 16 jaar welkom zijn. En die oudere fans worden nu nog eens verwend.

Dat Studio 100 z’n fans van het eerste uur niet in de kou laat staan tijdens z’n 25ste verjaardag is nu wel duidelijk. Na het kinderen niet toegelaten evenement op zaterdag 11 september komt er nu ook een soort Sportpladijs 2.0.

Rewind Party

Op zaterdag 4 december komt Studio 100 namelijk met de ‘Studio 100 Rewind Party’ in het Sportpaleis in Antwerpen. Het evenement wordt omschreven als een “nostalgische dj-party”, waarop het 25-jarige bestaan van Studio 100 gevierd zal worden, met alle hits uit onze jeugdjaren. En als kers op de taart komt Spring optreden. De acteurs uit Spring kwamen in 2017 al eens terug samen voor een optreden tijdens het Sportpladijs-concert van Studio 100 en nu komen ze dus nog een keer het beste van zichzelf geven voor hun oudere fans.

Tickets zijn te koop via de website van Studio 100 en kosten 32 tot 42 euro. Snel zijn is de boodschap want de speciale kinderen niet toegelaten-avond in Plopsaland was vliegensvlug uitverkocht.

25 jaar Studio 100

Studio 100 blaast dit jaar dus al 25 kaarsjes uit. Dat wordt eerst gevierd met een festival in Plopsaland. Daarbij zijn overdag de jonge Studio 100-fans welkom en is het pretpark ’s avonds gereserveerd voor de fans ouder dan 16 jaar. De tickets voor die avond vlogen de deur uit en maakten duidelijk dat de iets oudere fans van Studio 100 nog altijd te vinden zijn voor een nostalgisch feestje.

Daarom komt er nu dus nog een speciale avond voor de Studio 100-fans van ouder dan 16 jaar. Afspraak dus op zaterdag 4 december in het Sportpaleis.

Meer
Lees meer...