‘Temptation Island’: Viktor leidt je rond in de mannenvilla … met een verrassing

De eerste dubbelaflevering van Temptation Island: Love or Leave is vanavond te zien op Play5. Door de coronacrisis trekt het gezelschap deze keer niet naar een eiland nabij Thailand, maar verblijven de deelnemers aan de Spaanse kust. Presentator Viktor Verhulst toont je alvast hoe de villa van de mannen eruitziet en daar hoort een nieuwigheid bij.

Heel wat nieuwigheden dit jaar bij Temptation Island. De programmamakers kiezen namelijk voor een iets anders concept onder de naam Temptation Island: Love or Leave. Het grote verschil is dat de verleiders niet enkel relaties willen stukmaken, maar ook zelf op zoek zijn naar de liefde.

Zuid-Spanje

Naast een nieuw concept is er ook gekozen voor een nieuw presentatorsduo. Viktor Verhulst en Monica Geuze nemen de fakkel over van Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. Via gelekte foto’s kwamen we eerder ook al tevreden dat het programma zich deze keer afspeelt in Sitges aan de Spaanse kust in plaats van in Zuidoost-Azië.

Hoe die Spaanse villa’s eruitzien, komen we te weten dankzij een rondleiding van Viktor Verhulst. In zijn blogpost neemt de presentator ons namelijk mee in de mannenvilla. Daar verblijven de mannen van de vier koppels (en eventuele nieuwkomers) samen met de vrouwelijke vrijgezellen.

Lichtgevend hartje

De rondleiding begint bij het traditionele zwembad met daarnaast een hete jacuzzi. We krijgen daarnaast ook een indrukwekkende fitnessruimte te zien en de vier kamers van de mannen. Elk van die kamers bevat een tablet voor boodschappen voor de deelnemers en eventuele extra beelden. Maar er is ook telkens een lichtgevend hartje aanwezig. Als dat begint te branden in de kamer van één van de mannen mag die zich zorgen beginnen maken. Dat wil namelijk zeggen dat er in het andere verblijf “een connectie” is gevormd.

Bekijk hier de rondleiding in de mannenvilla

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 27 augustus iedere vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5.

Meer
Lees meer...