‘Temptation Island’ krijgt nieuwe presentatoren en nieuwe regels

Temptation Island keert in het najaar terug, maar het zal er anders uitzien dan we van het programma gewoon zijn. Het vaste presentatieduo, Annelien Coorevits en Rick Brandsteder, zullen daarbij vervangen worden en ook het concept zal licht aangepast worden.

Het was aanvankelijk onduidelijk of er dit jaar nog een seizoen van Temptation Island zou komen. Door de uitbraak van het coronavirus kon er het afgelopen jaar geen nieuw seizoen worden opgenomen. Daardoor kregen we dit voorjaar geen nieuw seizoen van onze favoriete guilty pleasure. Maar in het najaar komt er toch een nieuw seizoen. Al zal dat er anders uitzien dan we gewend zijn.

Viktor Verhulst en Monica Geuze

Er komt een wissel van de wacht bij de presentatie van het programma. Daarbij gaan Viktor Verhulst en Monica Geuze de fakkel overnemen van Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. Viktor Verhulst presenteert nu al twee seizoenen Love Island en is dus niet onbekend in de datingshowwereld. Ook voor Monica Geuze worden het niet haar eerste stapjes in de wereld van Temptation Island. Zij presenteerde al de Nederlandse versie van het programma, Temptation Island: Love or Leave, met Kaj Gorgels.

Ook het programma zelf krijgt een kleine make-over. Daarbij wordt het omgedoopt tot Temptation Island: Love or Leave zoals dat vorig jaar te zien was in Nederland en nu op Play5. In vele opzichten is dat Temptation zoals we het kennen. Maar het grote verschil is dat de verleiders niet enkel relaties willen stukmaken, maar ook zelf op zoek zijn naar de liefde. Zij zullen dus extra hard hun best doen om zelf niet alleen naar huis te moeten gaan.

Europa

Om te verzekeren dat het nieuwe seizoen zeker zal kunnen doorgaan, zal het programma zich dit jaar niet afspelen in het tropische Thailand. De deelnemers en presentatieduo Viktor en Monica zullen het wat dichter bij huis zoeken. Het gaat namelijk om een vakantiebestemming binnen Europa.

Ook Love Island wordt gefilmd in Europa. De villa staat daarbij in Spanje. Vermoedelijk zal Temptation Island: Love or Leave gefilmd worden op de locatie waar de Nederlandse versie zich afspeelde. Dat was toen in Italië. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn nu open.

Temptation Island: Love or Leave is dit najaar te zien op Play5.

Meer
Lees meer...