‘Love Island’ eind augustus terug met Viktor Verhulst: inschrijven nog steeds mogelijk

Love Island keert terug met een tweede seizoen. Dat raakte eerder al bekend, maar nu krijgt realityshow ook een startdatum. Zo kunnen we vanaf 31 augustus weer elke dag (behalve zaterdag) genieten van de romantische avontuurtjes in de villa. Presentator Viktor Verhulst, die vorig jaar voor het eerst de show voor zijn rekening nam, doet ook in deze nieuwe afleveringen weer mee.

Naast Viktor Verhulst zal de Nederlandse presentatie wellicht weer in handen zijn van Holly-Mae Brood. Daarmee zou het presentatieteam dus hetzelfde blijven. Wat in België wel verandert, is dat Love Island in België op VIJF in plaats van VIER te zien zal zijn.

Verplichte coronatesten

https://www.instagram.com/p/CBTW6JmBaMU/

De kandidaten zullen eerst aan strenge testen onderworpen worden, voordat ze gekoppeld zullen worden. Kort voor de deelnemers gekoppeld zal worden vertrekken wordt bij hen een eerste test op een besmetting met het coronavirus afgenomen. Eens ze aangekomen zijn, worden ze enkele dagen in verplichte quarantaine gezet. Nadien volgt nog minstens één test. Wanneer de test negatief is, krijgen de kandidaten toegang tot de villa en kan er weer “gevogeld” worden.

Het tweede seizoen van Love Island zou normaal uitgezonden worden in juni, maar door de uitbraak van het coronavirus moesten de opnames uitgesteld moesten worden.

Inschrijven nog steeds mogelijk

https://www.instagram.com/p/CBn8k-XnPDV/

Wie wil meedoen, kan zich trouwens nog steeds inschrijven via vijf.be. Van het vorige seizoen zijn winnaars Aleksandra en Denzel nog steeds gelukkig samen. Ze hebben onlangs een pluizig wit hondje, Lucy, aangeschaft.

In Love Island gaan vrijgezellen in een villa op zoek naar een nieuw lief. Ze vormen in de afleveringen koppels met andere deelnemers.

Na enkele dagen mogen ze dan beslissen of ze bij hun partner blijven, of toch voor een andere kandidaat kiezen. Bovendien kunnen kijkers beslissen wie er naar huis moet. Op die manier blijft er op het einde van de rit één koppel over dat met een geldprijs van naar huis gaat.

Meer
Lees meer...