‘Love Island’ zoekt deelnemers voor nieuw seizoen

Love Island keert dit najaar terug voor een tweede seizoen. En zo’n tweede seizoen vraagt natuurlijk om nieuwe deelnemers. Die worden op dit moment gezocht. Wie dus op zoek is naar de liefde en dat graag in badkleding op televisie wil doen, kan dus nu z’n kans wagen.

Singles aller lande: dit najaar wordt misschien wel dé kans om de liefde van je leven te ontmoeten, want VIJF is op zoek naar deelnemers voor een nieuw seizoen van Love Island.

Liefde én geld

https://www.instagram.com/p/CATA8Z6nYvL/

Love Island is een datingshow waarin verschillende vrijgezellen in een villa samen leven en op zoek gaan naar de liefde. Tijdens het seizoen vormen ze koppels met een andere deelnemer. Na enkele dagen mogen de deelnemers telkens beslissen of ze bij hun partner blijven, of toch voor iemand anders gaan. Tijdens het seizoen kunnen de kijkers thuis beslissen wie er naar huis gestuurd wordt. Op het einde blijft er zo één koppel over en dat gaat met de geldprijs naar huis.

Vorig jaar waren het Denzel en Aleksandra die Love Island als winnaars mochten verlaten. Na een bewogen parcours (Denzel ging even naar huis, remember?) gingen zij naar huis met 25.000 euro. En het waren de terechte winnaars want Denzel en Aleksandra zijn één van de weinige Love Island-koppels die nu nog steeds samen zijn. Ze waren dus wel degelijk smoorverliefd en waren dus niet (enkel) uit op het geld.

https://www.instagram.com/p/CBSeM74jpOl/

Viktor Verhulst

Met een filmpje op Instagram maakt Viktor Verhulst bekend dat er wel degelijk een tweede seizoen komt van Love Island en dat hij daarvoor nog op zoek is naar deelnemers. Viktor Verhulst maakte met Love Island zijn debuut als presentator en zal dat dus ook in het tweede seizoen blijven. Het programma zelf verhuist wel van de zender VIER naar VIJF.

In het filmpje laat Viktor weten dat de opnames later dit jaar zullen plaatsvinden. Wie dus nog een gaatje heeft in z’n agenda (hebben we dat nu niet allemaal?) en dat graag wil opvullen door in een villa op zoek te gaan naar ware liefde, kan zich inschrijven voor het tweede seizoen van Love Island. En wie weet keer jij na een gratis vakantie wel terug met een lief en een goed gevulde bankrekening.

Coronavirus

Het was lang onzeker of er wel een tweede seizoen van Love Island gefilmd zou kunnen worden. Want het programma speelt zich natuurlijk af in een mooie villa in het buitenland en reizen is momenteel onzeker. Daarnaast zou een seizoen van Love Island waarbij de deelnemers allemaal anderhalve meter afstand moeten houden, toch wat minder interessant zijn.

Maar VIJF en RTL hebben er dus vertrouwen in dat er dit najaar gereisd zal kunnen worden en dat je met vreemden fysiek contact mag hebben. Al zullen er natuurlijk wel extra maatregelen genomen worden. De deelnemers zullen zo voor ze naar Gran Canaria vertrekken meermaals getest worden op het coronavirus. Wanneer ze vervolgens samenwonen in één villa, vormen ze één huishouden en mogen ze dus fysiek contact hebben met elkaar zonder social distancing.

Inschrijven

Je kan je dus vanaf vandaag inschrijven voor het tweede seizoen van Love Island. Er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden. Zo moet je in de eerste plaats natuurlijk single zijn (koppels kunnen beter hun heil zoeken op Temptation Island). Daarnaast moet je tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en het zien zitten om 24/7 gefilmd te worden terwijl je in een villa vol wildvreemden woont.

Zie je dat nog steeds zitten? Dan kan je je inschrijven via de website van VIJF. En dan zien we jou dit najaar misschien wel schitteren in Love Island.

Aangezien Love Island werkt met live stemmingen, en de afleveringen dus uitgezonden worden terwijl de deelnemers in de villa zitten, weten we dus ook al dat Love Island dit najaar opnieuw elke dag (behalve zaterdag) te zien zal zijn op VIJF.

Meer
Lees meer...