Inschrijvingen ‘Temptation Island: Love or Leave’ zijn nu open

Temptation Island komt later dit jaar terug in een ietwat aangepaste versie. Maar daarvoor zijn de makers nog op zoek naar deelnemers. Ben jij dus een koppel op zoek naar de ultieme bevestiging dat jullie voor elkaar gemaakt zijn of ben je een single op zoek naar de liefde? Dan is dit jouw kans!

Als je na een jaar lockdowns, social distance en reisverbod zin hebt gekregen in een reis naar een tropische bestemming met een overdosis lichamelijk contact, dan is er misschien goed nieuws voor jou. Play5 is namelijk op zoek naar deelnemers voor het nieuwe seizoen van Temptation Island, dat vanaf nu ook Temptation Island: Love or Leave heet.

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island zal er dit jaar ook anders uitzien dan we gewend zijn. Zo worden de presentatoren, Annelien Coorevits en Rick Brandsteder, vervangen door Viktor Verhulst en de Nederlandse Monica Geuze. Ook het concept zal licht verschil van wat we van het programma gewend zijn.

De verleiders zullen namelijk niet enkel uit zijn op het breken van harten en het stukmaken van relaties, maar ze willen ook zelf met een nieuwe partner naar huis. Dat gebeurde al enkele keren op Temptation Island. Denk maar aan Pommeline, die aanvankelijk een relatie met Merijn overhield aan haar deelname als verleidster, of Lize die naar huis ging met verleider Ken in plaats van haar vriend Jefferson (Jeffie voor de vrienden en de rest van Vlaanderen en Nederland).

Koppels en singles

Play5 is op zoek naar koppels en singles voor het nieuwe seizoen van Temptation Island. Zoals altijd wordt er gezocht naar koppels die hun relatie willen testen, maar de verleiders heb dit jaar een ander profiel dan de afgelopen jaren. Zo zoeken de makers niet naar verleiders die enkel op zoek zijn naar een avontuurtje. Maar wordt er gezocht naar verleiders die klaar zijn voor een nieuwe, serieuze relatie.

Wie zich geroepen voelt, kan zich inschrijven via de website van Play5.

Meer
Lees meer...