‘Temptation Island: Love or Leave’ lost eerste beelden van de confrontatie met de verleiders

Temptation Island komt terug! Woensdag 17 februari start op Play5 het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Dit is een versie van Temptation Island die een beetje anders is dan wat we ervan gewoon zijn. Maar de eerste beelden tonen alvast dat er genoeg drama zal zijn.

In een wereld zonder het coronavirus hadden we binnenkort waarschijnlijk kunnen genieten van een nieuw Vlaams-Nederlands seizoen van Temptation Island met het vertrouwde presentatieduo Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. Maar dat seizoen moest enkele maanden uitgesteld worden. Toch worden we vanaf woensdag 17 februari getrakteerd op een portie Temptation onder de naam Temptation Island: Love or Leave.

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island: Love or Leave is over het algemeen hetzelfde als de gewone versie van Temptation Island. Vier koppels gaan twee weken lang gescheiden van elkaar zitten terwijl de verleiding achter elke hoek schuilgaat. Maar die verleiding is in Temptation Island: Love or Leave serieuzer dan we van Temptation gewend zijn.

De verleiders en verleidsters zijn namelijk allemaal op zoek naar een serieuze relatie. Ze willen dus meer dan enkel “hartjes breken”. Integendeel, ze willen de hartjes juist lijmen door te tonen dat zij een betere partij zijn voor de deelnemers dan hun huidige partner.

Drama

En dat belooft een voorbode te zijn voor een flinke portie drama. Zo krijgen we nu al beelden te zien van de confrontatie tussen de koppels en de vrijgezellen. Die gebeurt in Temptation Island: Love or Leave met de hele groep samen. En ja, daar horen natuurlijk ook de ingestudeerde tekstjes bij.

In een tweede video krijgen we nog meer beelden uit het seizoen te zien. Zo zien we hoe een zetel en een struik eraan moeten geloven. Later in de video horen we Sonny bij het kampvuur zeggen: “Temptation is een hel voor mij”. Waarom het een hel is, dat komen we ongetwijfeld te weten vanaf woensdag op Play5.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf woensdag 17 februari elke week te zien om 20.35 uur op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...