‘Temptation Island: Love Or Leave’ start later deze maand en dit zijn de koppels

Het ging een jaartje zonder Temptation Island worden, maar niets blijkt nu minder waar. Want binnenkort kunnen we op Play5 kijken naar de Nederlandse versie Temptation Island: Love Or Leave en later dit jaar komt er ook een nieuwe Vlaams-Nederlandse editie. Voor Temptation Island: Love Or Leave stelt Play5 nu al de koppels voor.

Binnenkort kan je op Play5 (vroeger VIJF) kijken naar Temptation Island: Love Or Leave. Deze versie van Temptation Island werd eerder al uitgezonden in Nederland maar komt later deze maand dus ook naar België.

Woensdag 17 februari

Het eerste seizoen van Temptation Island: Love Or Leave zal vanaf woensdag 17 februari te zien zijn op Play5. Het concept is gelijkaardig aan Temptation zoals we het gewoon zijn. Maar de vrijgezellen hebben een ander doel.

In Temptation Island: Love or Leave zijn de vrijgezellen namelijk geen happy singles, maar zijn ze eigenlijk op zoek naar een partner. Die hopen ze te vinden bij de koppels die deelnemen. Of ze daar Pommeline-gewijs in slagen is natuurlijk nog de vraag.

Koppels

Omdat het seizoen al binnen minder dan twee weken te zien zal zijn, mogen we nu al kennis maken met de deelnemende koppels.

Denise en Marco

Denise en Marco
Play5

Het eerste koppel bestaat uit Denise en Marco. Zij leerden elkaar kennen tijdens het sporten en zijn al 3,5 jaar samen. Ze wonen ook al een tijdje samen in Capelle aan den IJssel.

Denise en Marco nemen deel aan Temptation Island: Love or Leave omdat Marco tijdens een vakantie met zijn beste vriend begon te twijfelen aan zijn relatie. Toen Marco dat vertelde aan Denise voelde ook zij zich minder zeker over de relatie. Met hun deelname hopen ze te ontdekken dat ze écht niet zonder elkaar kunnen en elkaar voor de volle 100 procent kunnen vertrouwen.

Karina en Gregory

Karina en Gregory Temptation Island: Love or Leave
Play5

Karina en Gregory vormen het tweede koppel. Zij zijn maar liefst zeven jaar samen en daarvan wonen ze al twee jaar onder hetzelfde dak. Maar na zeven jaar beginnen ze toch te twijfelen.

Zo vraagt Karina zich soms af of “het gras niet groener is bij de buren”. Maar Gregory denkt ondertussen al aan de volgende stap in hun relatie. Op Temptation Island zullen ze proberen achterhalen of het vertrouwen er nog is.

Gulcin en Sorelis

Gulcin en Sorelis Temptation Island Love or Leave
Play5

Het derde koppel bestaat uit Gulcin en Sorelis. Gulcin wacht al jaren op een aanzoek, mar dat kwam er dus voorlopig nog niet. In het verleden zijn er ook al dingen gebeurd waardoor zowel Gulcin als Sorelis elkaar niet meer volledig kunnen vertrouwen.

Als ze Temptation Island: Love or Leave overleven dan is dat het ultieme bewijs dat ze voor elkaar gemaakt zijn en zal Soleris op één knie gaan. Er staat voor dit koppel dus heel wat op het spel.

Jaydi en Sonny

Jaydi en Sonny Temptation Island: Love or Leave
Play5

Het laatste koppel is het rijmende duo Jaydi en Sonny. Zij wonen ook al een tijdje samen en zien een hele toekomst samen voor zich. Maar toch vragen ze zich soms af of dit het dan is.

Zo zijn er enkele eigenschappen van elkaar die ze graag zouden zien veranderen. Zo vindt Sonny dat Jaydi zelfstandiger moet worden en vindt Jaydi op haar beurt dat Sonny minder egoïstisch moet zijn. Met hun deelname hopen ze te ontdekken of ze écht bij elkaar horen.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf woensdag 17 februari te zien op Play5.

Meer
Lees meer...