Pommeline laat bilimplantaten verwijderen na aanhoudende problemen

We leerden Pommeline in 2017 op Temptation Island kennen als de rondborstige verleidster die erin slaagde om de relatie van Lise en Merijn te breken. Maar tijdens Temptation kreeg ze ook van Rosanna te horen dat ze “geen kont” had en dat bleef duidelijk hangen. Na Temptation koos Pommeline daarom voor bilimplantaten, maar die heeft ze nu definitief laten verwijderen.

Pommeline is heel wat “cc aan humor” verloren. De blondine liet namelijk haar bilimplantaten verwijderen. In een lange video op Instagram legt ze uit waarom ze die beslissing maakte.

Bilimplantaten

In 2017 ging Pommeline Tillière onder het mes om bilimplantaten te laten steken. Ze deed dat in de praktijk van Diana Gabriëls en de volledige ingreep was live te volgen via Instagram.

Hoewel Pommeline aanvankelijk blij was met haar nieuwe achterwerk, kreeg ze later te maken met complicaties. Toen Pommeline te gast was in het programma Natur’elle deelde ze al haar eerste twijfels over haar bilimplantaten. “Nu is dat allemaal mooi. Maar je bent jong, je huid is nog strak, dat zit allemaal nog op z’n plaats. Maar als ik vijftig ben, gaat het er niet meer goed uitzien en daar had ik misschien meer over moeten nadenken. En blijer moeten zijn met wat ik had.”

Draaiende implantaten

Daarnaast kreeg Pommeline ook te maken met implicaties. “Ik vond ze er niet meer mooi uitzien, ik had altijd pijn en ongemakken.” Die ongemakken hadden vooral te maken met haar linkerimplantaat. “Mijn linkerimplantaat draaide constant, waardoor ik van een ronde bil, naar een vlakke bil ging. Dat was geen zicht en ik moest die dan constant zelf omdraaien.”

In eerst instantie ging Pommeline dan terug naar de praktijk waar ze haar ingreep onderging. Daar werd een nieuw soort implantaat aangeraden, met twee ronde zijdes. Daardoor moest Pommeline haar implantaat niet zelf omdraaien en bleef haar bil er altijd goed uitzien. Maar na de tweede operatie voelde Pommeline zich slecht over het gebrek aan opvolging door de kliniek. Daarnaast was het probleem met de draaiende implantaat ook nog steeds niet van de baan. “Ik voelde mij er niet goed bij, bij het sporten of wanneer ik moest gaan zitten, voelde het heel oncomfortabel aan. Het was ook moeilijk om broeken te kopen.”

Verwijderen

“Ik heb er twee jaar lang mijn hoofd over gebroken, tot ik in contact kwam met een nieuwe kliniek voor mijn neus.” Pommeline had ademhalingsproblemen en kon die door een neuscorrectie laten oplossen.

Ze sprak in de nieuwe kliniek over haar bilimplantaten. Daar lieten ze weten dat het nog niet te laat was om de operatie ongedaan te maken. Dus ging Pommeline twee maanden geleden onder het mes om haar bilimplantaten te laten verwijderen.

Diana Gabriëls

“Laat je niet altijd vangen door gratis operaties!”, waarschuwt Pommeline. Zij liet haar operatie gratis (nu ja, in ruil voor reclame op sociale media) uitvoeren in de praktijk van Diana Gabriëls. Pommeline wil zelf niet te diep ingaan op de zaak rond de praktijk van Diana Gabriëls, maar haar verhaal is geen alleenstaand geval. Zo wijdde Tim Hofman in het Nederlandse webprogramma BOOS een aflevering aan Diana Gabriëls en de vele klachten die hij binnenkreeg over de praktijk.

“Het is niet omdat je die operaties gratis krijgt en je advies krijgt, dat dat advies op jouw maat is, op jouw lichaam. Ik had ook mooie billen gezien en ik wilde perse die billen, maar dat gaat niet. Ik heb een ander lichaam en ik kan niet hetzelfde resultaat krijgen als iemand anders. Bij iemand anders zijn bilimplantaten wel mooi. Maar bij mij vond ik het gewoon niet passen.”

Pommeline besluit met een advies voor al haar volgers. “Denk alsjeblieft heel goed na bij wie je advies gaat vragen. En zorg ervoor dat je heel goed nadenkt voor je iets laat doen. Laat je zeker niet gek maken door sociale media en alles daarrond.”

Meer
Lees meer...