Hier is het dan: het nieuwe achterwerk van Pommeline van ‘Temptation Island’!

Pommeline, de rondborstige vrijgezel van ‘Temptation Island’, heeft onlangs haar billen laten vergroten. De 23-jarige blondine kreeg in ‘Temptation Island’ nog te horen dat ze “geen kont” had, maar ze heeft moeder natuur dan toch een handje geholpen. En de eerste foto’s van het resultaat zijn nu verschenen. 

Pommeline ‘400 cc aan humor’ Tillière ging enkele weken geleden onder het mes voor een bilvergroting. Die was live te volgen op het Instagramprofiel van Diana Gabriëls. En nu is het eindelijk zover. De eerste beelden van het resultaat zijn er.

#bootyonfleek

Pommeline postte zelf een foto van haar nieuwe achterwerk op Instagram met de boodschap: “Superblij met het eindresultaat, bedankt dr Cedric De Mahieu en Diana ! #bootyonfleek”. Pommeline kreeg 500 cc per bil, dus haar totaal ligt nu op 1.400 cc aan humor. Voorlopig zit ‘de derrière van Tillière’ nog stevig ingepakt in een korset om alles in de juiste plooi te krijgen, maar binnenkort zullen we de billen van Pommeline ongetwijfeld in vol ornaat te zien krijgen.

Bekijk hier de eerste foto van het nieuwe achterwerk van Pommeline:

Hier kan je de ‘derrière van Tillière’ in bewegend beeld bekijken:

En bekijk hier ook nog eens de operatie (niet voor gevoelige kijkers!):

Meer
Lees meer...