Dan toch nieuw seizoen ‘Temptation Island’ in 2021

In tegenstelling tot eerdere berichten blijkt er in 2021 dan toch een nieuw seizoen te komen van de Vlaams/Nederlandse versie van Temptation Island. Dat maakte SBS zojuist bekend bij de aankondiging van de nieuwe naam van hun zenders.

“In het voorjaar van 2021 zullen er geen nieuwe seizoenen van Expeditie Robinson en Temptation Island te zien zijn op VIER en VIJF”, zei woordvoerster van SBS Barbara Salomon afgelopen zomer nog in HLN. Dat blijkt nog steeds te kloppen, maar toch komt het nieuwe seizoen van Temptation Island er vroeger dan verwacht.

Play5

SBS maakte vandaag namelijk de naamsverandering van zijn zenders bekend. VIER, VIJF en ZES gaan voortaan door het leven als Play4, Play5 en Play6.

Tijdens die bekendmaking deelde de zendergroep meteen ook heel wat programma’s die in 2021 te zien zullen zijn op al hun verschillende zenders. Daarbij was verrassend genoeg ook Temptation Island te lezen. “Het nieuwe seizoen van Temptation Island is later dit jaar te volgen op Play5 met Annelien Coorevits”, staat er. Wanneer dat precies zal zijn, is dus nog niet gekend.

Temptation Island Love or Leave

In afwachting van dat nieuwe seizoen toont Play5 de Nederlandse versie die op dit moment te zien is via de streamingdienst Videoland. Het gaat daarmee om een speciale variant die de naam Temptation Island Love or Leave kreeg.

Het basisconcept daarbij is hetzelfde. Vier koppels gaan de “ultieme relatietest” aan en worden twee weken van elkaar gescheiden. Die tijd brengen ze door bij enkele begeerlijke vrijgezellen. Die zijn deze keer echter niet op zoek naar lust, maar wel naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

Meer
Lees meer...