‘Temptation Island: Love or Leave’ maakt vrouwelijke vrijgezellen bekend

Temptation Island keert eind augustus terug op Play5. Onder de naam Temptation Island: Love or Leave is het concept licht gewijzigd. Het basisidee blijft echter hetzelfde: vier koppels wagen zich aan de ultieme relatietest en proberen trouw te blijven aan elkaar. In totaal 24 vrijgezellen proberen dat dan weer te voorkomen. Dit zijn de twaalf vrouwelijke vrijgezellen.

De programmamakers besloten dit jaar wel om voor een iets anders concept te gaan onder de naam Temptation Island: Love or Leave. Het grote verschil is dat de verleiders niet enkel relaties willen stukmaken, maar ook zelf op zoek zijn naar de liefde. Zij zullen dus extra hard hun best doen om zelf niet alleen naar huis te moeten gaan.

Naast een nieuw concept is er ook gekozen voor een nieuw presentatorsduo. Viktor Verhulst en Monica Geuze nemen de fakkel over van Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. Zij zullen de vier koppels – die vorige week werden voorgesteld – bijstaan met raad en daad. Enkele dagen geleden konden we al kennismaken met de twaalf mannelijke vrijgezellen die op Temptation Island: Love or Leave hopen de liefde van hun leven te vinden. Nu krijgen we voor het eerst de twaalf vrouwelijke vrijgezellen te zien.

Laure (24)

De uit Geel afkomstige Laure is contentmanager en healthcoach en omschrijft zichzelf als een zelfstandige positieve vrouw die geen blad voor haar mond neemt. Met haar 24 jaar is ze de jongste Vlaamse verleidster, maar toch heeft ze al wat relaties achter de rug. Dat was echter voornamelijk met badboys, en dus hoopt ze nu wel de ware tegen te komen. Bij voorkeur is dat iemand die niet op zijn mondje gevallen is met een zuiders uiterlijk.

Jolien (28)

Wie Jolien uit Munsterbilzen in het verre Limburg in huis haalt, is alvast verzekerd van lekker eten. De 28-jarige heeft namelijk haar eigen restaurant waar ze als chef-kok zelf achter achter het fornuis staat. Naast haar werk houdt ze ook van paardrijden en fitnessen. Op het vlak van mannen weet ze goed wat ze wil: een “échte vent”, iemand dominant die net zoals haar avontuurlijk ingesteld is.

Shallie (28)

Shallie heeft Italiaanse roots, maar woont in Rotselaar en werkt als social media strategist. Ze hoopt haar eigen ervaring uit een vorige relatie te gebruiken om de mannen te tonen dat ze vastgeroest zitten in hun relatie. De zuiderse schone voelt zich klaar om haar te settelen en zou dat bij voorkeur doen met een ambitieuze, zelfzekere man met de looks van een badboy.

Laura (29)

Naast Laure hebben we met deze 29-jarige tandartsassistente uit Lommel ook een Laura bij de vrijgezellen. Deze eeuwige optimist houdt van sporten en motorcross. Hoewel ze open staat voor een relatie, wordt Laura niet snel verliefd. Ze hoopt dan ook dat Temptation Island: Love or Leave daar verandering in kan brengen.

Joyce (28)

Ook de Oost-Vlaamse Joyce – uit Opbrakel – vindt het moeilijk om de ware tegen te komen en is dan ook al een tijdje single. Ze zoekt een oprechte, zelfstandige jongen om een relatie mee uit te bouwen waarbij ze elkaar vrijheid gunnen. Joyce is dan ook druk bezig met haar werk als kinesitherapeut en haar hobby dansen.

Chelsy (27)

De laatste Vlaamse vrijgezelle dame is Chelsy, een avontuurlijke, sociale reisconsultant uit het West-Vlaamse Gistel. Ze heeft een grote passie voor sport en doet dan ook aan fitness, crossfit, lopen en zwemmen. Na enkele relaties waarin ze moest vaststellen dat ze toch te verschillend waren, hoopt ze op Temptation Island wel iemand tegen te kopen waarmee ze een toekomst kan uitbouwen. De 27-jarige Chelsy valt op grote jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos.  

Jamila (30)

Na zeven jaar als vrijgezel vindt de Nederlandse Jamila het opnieuw tijd voor een relatie. Ze omschrijft zichzelf als een “relatietype”, maar zag haar hart in het verleden al vaak gebroken worden. Met haar volgende partner hoopt ze zich te settelen en huisje, boompje, beestje uit te bouwen. Jamila hoopt de mannen te verleiden door hen emotionele steun te bieden en te helpen bij hun problemen.

Michelle (31)

De 31-jarige Michelle is al drie jaar single en hoopt daar op Temptation Island: Love or Leave verandering in te brengen. De pittige en avontuurlijke Nederlandse valt op zelfverzekerde types met doorzettingsvermogen en wordt naar eigen zeggen sneller verliefd. Benieuwd of dat straks ook het geval zal zijn.

Noëlle (26)

Ondanks haar relatief jeugdige leeftijd heeft de 26-jarige Noëlle al heel wat ervaring op het vlak van de liefde. Ze weet dan ook wat het is om in een lange relatie te zitten waarvan je twijfelt of die persoon wel de ware is. Die ervaring hoopt de sociale en gevoelige Nederlandse te gebruiken om de mannen advies te geven over hun relatie. Noëlle valt op zorgzame en trouwe mannen en hoopt die op Temptation Island te vinden.

Presley (26)

Presley is iemand die makkelijk over gevoelens praat en snel een band opbouwt met mensen. De avontuurlijke en sportieve Nederlandse wordt dan ook snel verliefd en staat er ook voor open om een relatie aan te gaan. Ze is daarbij op zoek naar een sportieve, verzorgde man met diepgang.

Kim (22)

Met haar 22 jaar is Kim de jongste vrouwelijke vrijgezel die meedoet aan Temptation Island: Love or Leave. Toch is helemaal klaar om een diepere connectie aan te gaan met iemand. Daarbij valt ze op verzorgde mannen die actief zijn en doorzettingsvermogen hebben. De immer vrolijke Nederlandse is sociaal en avontuurlijk en neemt mensen rondom haar altijd mee in haar enthousiasme. Toch neemt ze nooit een blad voor de mond.

Joyce (23)

Naast de Vlaamse Joyce is er ook een Nederlandse Joyce die het hart van de mannen zal proberen veroveren. De 23-jarige staat na een jaar als single opnieuw open voor een relatie en valt daarbij op verzorgde, lange mannen die spontaan en ambitieus zijn. Arrogantie en een lelijk gebit ziet ze als een afknapper. Joyce omschrijft zichzelf als rechtdoorzee, zelfstandig en spontaan.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 27 augustus iedere vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5.

Meer
Lees meer...