‘Temptation Island: Love or Leave’ maakt mannelijke vrijgezellen bekend

Later deze maand is Temptation Island terug. Maar het zal wel gaan om een licht aangepast concept. Daarbij zijn de vrijgezellen niet langer verleiders met als enige doel relaties stukmaken, maar gaat het om singles die op zoek zijn naar een nieuwe relatie. En nu maken we al kennis met de mannelijke vrijgezellen.

Vanaf vrijdag 27 augustus kan je op Play5 en GoPlay.be kijken naar het nieuwe seizoen van Temptation Island, al moeten we eigenlijk zeggen het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Enkele van de gekende elementen van Temptation Island werden namelijk aangepast. Maar de basis blijft hetzelfde: wie weerstaat de verleiding en blijft trouw aan zijn/haar partner. De koppels kenden we al, maar nu maken we ook kennis met de verlei… euhm mannelijke vrijgezellen.

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island wordt dit jaar omgevormd tot Temptation Island: Love or Leave en die verandering is groter dan enkel een nieuwe naam. Zo komen er met Viktor Verhulst en Monica Geuze twee nieuwe presentatoren en trekken we naar Spanje in plaats van Thailand. Maar het grootste verschil is dat de singles dit jaar ook op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Het gaat daarom dit jaar dus niet om verleiders, maar wel om singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Daarnaast gaat het niet om de gebruikelijke acht vrijgezellen maar wel twaalf gewillige heren. Dit zijn de mannen die via Temptation Island op zoek gaan naar een nieuwe relatie met een vrouw die eigenlijk al een relatie heeft.

Fatih (26)

Fatih Temptation Island
Play5

De eerste vrijgezel is Fatih. Hij is afkomstig uit Diest en werkt als ober. Fatih heeft Turkse roots en met zijn zuiderse looks valt hij in de smaak bij veel vrouwen. Toch is Fatih nog steeds single en op zoek naar een serieuze relatie. Daarbij zoekt hij een ambitieuze vrouw. Van dramaqueens moet de sportieve Fatih niet weten. Wij vragen ons dus al af of hij op Temptation Island dan wel aan het juiste adres is.

Net zoals Ken enkele seizoenen geleden heeft Fatih, om zichtbare redenen, de bijnaam Tarzan. En die vorige Tarzan ging er tijdens zijn seizoen vandoor met een van de deelneemsters. Zal de nieuwe Tarzan daar ook in slagen?

Valentino (30)

Valentino Temptation
Play5

De tweede vrijgezel komt uit het Limburgse Maasmechelen en heeft zijn eigen koffiebar. Valentino is dertig jaar oud en vindt het tijd om zich te settelen. Daarbij is hij op zoek naar de vrouw van z’n leven, waarvan hij ook hoopt dat ze de moeder van z’n kinderen wordt. En die vrouw hoopt hij te vinden in Temptation Island: Love or Leave.

Valentino omschrijft zichzelf als een echte Bourgondiër die dus niets liever doet dan lekker te eten. En die liefde zou hij graag met een partner delen.

Kevin (25)

Kevin Temptation Island
Play5

De 25-jarige Kevin uit Ninove werkt als taxichauffeur, maar verzorgt daarnaast ook het onthaal in een nachtclub. Verder heeft Kevin ook een passie voor auto’s en is hij vaak in de fitness te vinden. Hij heeft dus alle kwaliteiten in huis om een vertrouwde Temptation-verleider te zijn en hij geniet dan ook van het leven als vrijgezel.

Toch staat hij ook open voor een relatie. Maar daarvoor moet hij de juiste klik voelen met een vrouw. Hij is op zoek naar iemand die recht voor de raap is en open communiceert. Daarnaast heeft hij ook een zwak voor vrouwen die hard-to-get spelen, omdat ze bijvoorbeeld – we zeggen maar iets – bezet is.

Maxime (24)

Maxime Temptation
Play5

De volgende vrijgezel is de 24-jarige Maxime. Hij woont in Oostakker en is aan de slag als sales manager. Maxime houdt van sporten, lekker eten en reizen en wil die passies graag delen met een vrouw. Hij hoopt daarbij een sociale, zelfverzekerde en ambitieuze dame aan de haak te slaan die net als hem een groot hart voor dieren heeft.

Naar eigen zeggen heeft Maxime nog nooit last gehad van een gebroken hart, al is hij in relaties wel impulsief. Als de klik er is, gaat hij er voor de volle 100 procent voor.

Jimi (25)

Jimi Temptation
Play5

Jimi uit Beersel is een sociale en speelse jongen die ook een doorzetter is. Hij werkt als zelfstandige schilder maar heeft daarnaast ook een passie voor motorcross. Jimi omschrijft zichzelf als eerlijk en spontaan en valt op exotische en zorgzame types.

Na een lange relatie is Jimi nu al een tijdje vrijgezel, maar daar wil hij op Temptation Island: Love or Leave verandering in brengen. Hij hoopt er dan ook de liefde van z’n leven tegen het lijf te lopen.

Yannick (24)

Yannick Temptation
Play5

De zesde en laatste Vlaming in het gezelschap is de 24-jarige Yannick uit Brecht. Hij werkt als zelfstandige in de transportsector, maar is daarnaast ook een gepassioneerde dj. Yannick is op zoek naar de vrouw waarmee hij wil trouwen en een gezin wil starten en die hoopt hij te vinden op Temptation Island: Love or Leave.

Yannick is goedgezind, eerlijk en grappig en kan zo snel vrienden maken. Maar nu zoekt hij toch naar iets meer dan enkel vriendschap. Hij gelooft in liefde op het eerste gezicht, maar heeft daarbij wel een duidelijk type: sportieve, goedlachse blondines.

Niels (25)

Niels Temptation
Play5

De eerste Nederlander in het gezelschap luistert naar de naam Niels. Hij is al acht maanden vrijgezel en hoopt via Temptation de vrouw van z’n leven te vinden. Niels vindt een innerlijke connectie belangrijker dan uiterlijk en valt daarbij vooral op zelfverzekerde een betrouwbare vrouwen.

Daarnaast heeft Niels een heel duidelijke kinderwens. Hij wil graag kinderen voor z’n 30ste. Misschien kan hij op Temptation dus wel een vrouw van haar vriend wegsnoepen om met hem een gezin te starten.

Serayo (29)

Serayo Temptation
Play5

Serayo is de tweede Nederlander in het gezelschap. Hij is al drie jaar vrijgezel en zoekt nu de vrouw waarmee hij een toekomst kan opbouwen. Serayo is sociaal en amicaal en valt op zorgzame en avontuurlijke vrouwen.

Tijdens zijn jaren als vrijgezel heeft Serayo geleerd dat het niet enkel om uiterlijk draait en dat het belangrijker is om iemand oprecht te leren kennen. En met het nieuwe concept van Temptation Island: Love or Leave hoopt hij daarin te slagen.

Willem (30)

Willem Temptation
Play5

Willem is 30 jaar oud en is al een jaar vrijgezel. Hij voelt dat de tijd aangebroken is om zich te settelen in een serieuze relatie. Daarom zoekt hij een dame die grappig en spontaan is, maar die ook serieus in het leven staat. Willem zelf is sportief en muzikaal maar ziet zichzelf ook als een goed luisterend oor.

Met die eigenschappen zal hij proberen om een vertrouwensband op te bouwen met de vrouwen op Temptation Island: Love or Leave en er voor hen te zijn wanneer ze heem nodig hebben. En uiteraard hoopt hij er ook zelf een relatie aan over te houden.

Jake (21)

Jake Temptation
Play5

Met z’n 21 jaar is Jake de jongste van de vrijgezelle mannen. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet klaar is voor een serieuze relatie. Jake is klaar om een toekomst op te bouwen met een vrouw aan z’n zijde. Daarbij valt hij op oudere vrouwen die zelfzeker en zorgzaam zijn.

Hij omschrijft zichzelf als avontuurlijk en gedreven en komt naar eigen zeggen volwassener over dan zijn jonge leeftijd doet vermoeden. Hij hoopt dan ook de vrouw van zijn leven te vinden op Temptation om zich mee te settelen.

Bob (26)

Bob Temptation
Play5

De sportieve Bob houdt van hardlopen en motorrijden. Hij is nu een half jaar vrijgezel en op zoek naar een nieuwe serieuze relatie. Daarvoor hoopt hij iemand te vinden die intellectueel en loyaal is. Zelf zal hij namelijk door het vuur gaan voor z’n partner.

Bob vindt het belangrijk om een goede band met iemand op te bouwen alvorens ermee in een relatie te stappen. Daar zal hij op Temptation Island: Love or Leave hopelijk voldoende tijd voor krijgen. Ook zal hij z’n best doen om oprecht te luisteren naar de vrouwen en hen advies te geven over hun huidige relatie.

Joop (32)

Joop Temptation
Play5

De oudste vrijgezel is de 32-jarige Joop. Hij is sociaal en muzikaal, maar op het vlak van de liefde wilde het nog niet lukken. Joop hoopte op jonge leeftijd vader te worden, maar dat is hem voorlopig nog niet gelukt. Daarom hoopt hij via Temptation Island: Love or Leave de juiste vrouw tegen te komen om snel een gezin te starten.

Joop zoekt een vrouw die het leuk vindt om dingen te ondernemen en dus niet enkel lui in de zetel wil hangen. Als hij één van de vrouwen écht ziet zitten zal hij er dan ook geen gras over laten groeien.

Meer
Lees meer...