Play5 lost eerste teaser ‘Temptation Island: Love or Leave’ en ja, er is al overspel

Binnenkort kunnen we op Play5 kijken naar het nieuwe seizoen van Temptation Island. Al moeten we eigenlijk zeggen: het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Enkele regels van het programma werden aangepast, maar gelukkig blijft het drama wel aanwezig.

Dit najaar kunnen we, na een jaartje afwezigheid, opnieuw genieten van onze wekelijkse portie drama en overspel. Temptation Island zal er een beetje anders uitzien dan we gewoon zijn, met nieuwe presentatoren en een nieuwe naam, maar aan drama moeten we duidelijk niet inboeten.

Temptation Island: Love or Leave

Het eerste grote verschil is het nieuwe presentatieduo. Daarbij maken Annelien Coorevits en Rick Brandsteder plaats voor Viktor Verhulst en Monica Geuze. Ook aan het concept werd een beetje gesleuteld. Zo werd de titel een beetje langer en heet het programma nu Temptation Island: Love or Leave. Het grote verschil in het concept is dat de verleiders niet langer als enige doel hebben om de koppels op te breken. Het zijn namelijk singles op zoek naar een nieuwe relatie. Daardoor zullen ze dus extra hun best doen om ook een emotionele band te krijgen met de deelnemers.

Een ander verschil is dan weer het gevolg van de uitbraak van het coronavirus. Daardoor kon de productie niet doorgaan in Thailand, maar moesten ze het iets dichter bij huis zoeken in Sitges in de buurt van het Spaanse Barcelona.

Eerste trailer

In de eerste teaser voor Temptation Island: Love or Leave krijgen we nog geen startdatum, maar we krijgen wel al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten. Zo is al te zien dat er – traditiegewijs – een vrouw dramatisch wegloopt met de woorden: “Waarom doet hij mij dat f*cking aan?”.

Daarnaast zien we ook al dat twee deelnemers de lakens zullen delen. Het belooft dus opnieuw een stomend seizoen te worden. De exacte datum is dus nog niet bekend, maar waarschijnlijk mogen we het nieuwe seizoen verwachten bij de lancering van het nieuwe televisieseizoen eind augustus of begin september.

Bekijk hier de eerste beelden van Temptation Island: Love or Leave:

Meer
Lees meer...