Eerste beelden van nieuw seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’ uitgelekt

De opnames voor het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn op dit moment aan de gang. Door de coronacrisis speelt dat seizoen zich voor één keer niet af op een eiland ergens in Zuidoost-Azië, maar gewoon aan de Spaanse kust. Een Nederlandse journalist kon per toeval de aankomst van de deelnemende koppels filmen.

Het was aanvankelijk onduidelijk of er dit jaar nog een seizoen van Temptation Island zou komen. Door de uitbraak van het coronavirus konden er het afgelopen jaar geen nieuwe afleveringen worden opgenomen. Daardoor kregen we dit voorjaar geen nieuw seizoen van onze favoriete guilty pleasure. Maar in het najaar komt er toch een nieuw seizoen. Al zal dat er anders uitzien dan we gewend zijn.

Nieuw concept

De programmamakers kiezen namelijk voor een iets anders concept onder de naam Temptation Island: Love or Leave. Het grote verschil is dat de verleiders niet enkel relaties willen stukmaken, maar ook zelf op zoek zijn naar de liefde. Zij zullen dus extra hard hun best doen om zelf niet alleen naar huis te moeten gaan. In Nederland is eerder al zo’n seizoen gemaakt dat later ook op Play5 te zien was.

Naast een nieuw concept is er ook gekozen voor een nieuw presentatorsduo. Viktor Verhulst en Monica Geuze nemen de fakkel over van Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. En nu is ook duidelijk geworden dat het programma zich voor één keer niet echt op een eiland zal afspelen.

Spaanse kust

Edwin Winkels, een Nederlandse journalist, kon in de Spaanse kustgemeente Sitges nabij Barcelona namelijk beelden maken van vier grote witte limousines met daarin de deelnemende koppels voor het nieuwe seizoen. Wie die koppels zijn, is op dit moment nog niet geweten, maar we kunnen er wel al een eerste blik op werpen. Ook wanneer Temptation Island: Love or Leave te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Meer
Lees meer...