‘Temptation Island: Love or Leave’ deelt extra beelden van de deelnemende koppels

De start van het nieuwe seizoen van Temptation Island komt steeds dichterbij. En dus komen we beetje bij beetje meer te weten over wat we daarvan kunnen verwachten. Zo werden de vier deelnemende koppels gisteren voorgesteld en vandaag krijgen we voor het eerst enkele korte bewegende beelden van hen te zien.

De programmamakers besloten dit jaar wel om voor een iets anders concept te gaan onder de naam Temptation Island: Love or Leave. Het grote verschil is dat de verleiders niet enkel relaties willen stukmaken, maar ook zelf op zoek zijn naar de liefde. Zij zullen dus extra hard hun best doen om zelf niet alleen naar huis te moeten gaan.

Naast een nieuw concept is er ook gekozen voor een nieuw presentatorsduo. Viktor Verhulst en Monica Geuze nemen de fakkel over van Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. Vorig week kregen we al een korte eerste teaser te zien die meteen het nodige drama bevatte.

Vier koppels

Donderdag konden we dan voor het eerste kennismaken met de koppels die de “ultieme relatietest” aangaan. Zoals vanouds gaat het ook deze keer om twee Vlaamse koppels, namelijk Donna & Nico en Delphine & Bert, en twee Nederlandse koppels, namelijk Wouter & Julia en Koen & Deborah.

Videoland, de streamingdienst van de Nederlandse zender RTL, deelde daarbovenop vandaag nog een kort fragment waarin we de vier koppels te zien krijgen. In dat filmpje zien we hoe een van koppels nog eens in detail alle regels overloopt. We horen ook Koen zichzelf moed inpraten door te zeggen dat hij en Deborah “100 procent zeker Temptation Island gaan overleven. Wouter blijkt dan weer meer het realistische type en houdt er al rekening mee dat zijn Julia iemand kan tegenkomen die beter bij haar past dan hijzelf.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 27 augustus iedere vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5.

Meer
Lees meer...