Nieuwe twist in ‘Temptation Island: Love or Leave’ zorgt al meteen voor paniek

Vanaf morgen kunnen we opnieuw genieten van onze favoriete guilty pleasure. Temptation Island is namelijk terug en zit vanaf nu in een nieuw jasje. We wisten al dat we nieuwe presentatoren, een nieuwe locatie en een nieuw soort vrijgezellen kregen. Maar nu is er nog een twist.

Morgen, op vrijdag 27 augustus, is Temptation Island terug. Het programma heet vanaf nu Temptation Island: Love or Leave en heeft daardoor ook enkele nieuwe wendingen waarvan we er in een nieuwe teaser eentje te zien krijgen.

Rood zwembad

Het grootste verschil met de vorige edities van Temptation Island is dat de vrijgezellen deze keer ook zelf de liefde willen vinden. Hun doel is dus niet langer om koppels kapot te maken, ze zijn ook zelf op zoek naar een nieuwe relatie en willen daardoor een diepere connectie aangaan met een van de koppelhelften. Maar ze krijgen ook een grotere rol in het programma.

Op elk moment tijdens Temptation kan het zwembad rood oplichten. Dat betekent dat de singles van mening zijn dat een van de deelnemers onvoldoende zijn of haar best doet om connecties aan te gaan. Na de waarschuwing krijgen de koppels 24 uur om zich te bewijzen en alsnog contact te zoeken met de singles. Vinden de singles na 24 uur dat iemand daar niet in is geslaagd, dan wordt dat koppel meteen naar huis gestuurd.

Bekijk hier de nieuwe teaser:

Meer
Lees meer...