‘Temptation Island: Love or Leave’: bekijk hier de eerste twee minuten

Vrijdag 27 augustus gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start. Daarin zullen we voor de eerste keer kennis maken met het vernieuwde concept Temptation Island: Love or Leave. Daarbij zijn de singles niet alleen uit op het breken van de bestaande relaties, maar zoeken ze ook zelf een serieuze relatie. In de eerste twee minuten krijgen we al een beetje te zien hoe dat er precies uit zal zien.

Het is bijna zover! Vanaf vrijdag kunnen we opnieuw genieten van onze guiltiest pleasure: Temptation Island. Opnieuw zullen vier koppels hun relatie testen op de meest volwassen en respectvolle manier in Temptation Island: Love or Leave.

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island wordt dit jaar omgevormd tot Temptation Island: Love or Leave en die verandering is groter dan enkel een nieuwe naam. Zo komen er met Viktor Verhulst en Monica Geuze twee nieuwe presentatoren en trekken we naar Spanje in plaats van Thailand. Maar het grootste verschil is dat de singles dit jaar ook op zoek zijn naar een serieuze relatie. (Maak hier kennis met de vrijgezelle mannen en vrouwen.)

Je zou daardoor kunnen denken dat Temptation Island minder dramatisch zou worden en er minder koppels stuk zullen gaan, maar dat is duidelijk niet het geval. In de eerste twee minuten van Temptation Island: Love or Leave is zo al een flinke portie drama, traantjes en boos tegen de muur boksen te zien. Dat belooft voor de rest van het seizoen.

Temptation Island: Love or Leave gaat vrijdag 27 augustus van start op Play5 en is ook te bekijken op GoPlay.be.

Bekijk hier de eerste twee minuten van Temptation Island: Love or Leave:

Meer
Lees meer...