Gert Verhulst is terug met hernieuwde talkshow ‘De Tafel van Gert’ op Play4

De populaire talkshow van Play4 keert volgende week terug. Het programma van Gert Verhulst zal er wel enigszins anders uitzien en kreeg ook een naamsverandering. Voortaan kan je iedere avond kijken naar De Tafel van Gert. Daarin worden meteen al heel wat interessante gasten verwacht.

Sinds kort heeft de openbare omroep voor het eerst in drie jaar opnieuw een talkshow. Daar kan je nu namelijk kijken naar Amai zeg wauw! met presentator Otto-Jan Ham. Op de concurrerende zender Play4 presenteerde Gert Verhulst de voorbije jaren verschillende talkshows. Zo was er eerst Gert Late Night en De Cooke & Verhulst Show. De afgelopen twee jaar kon je dan weer kijken naar De Tafel van Vier.

Zes gasten

Dat programma keert vanaf maandag terug, al zal het er iets anders uitzien. Omdat er vanaf nu dagelijks zes tafelgasten zullen zijn, was er ook een naamsverandering nodig. Zo was De Tafel van Gert geboren. Daarin zullen van maandag tot en met donderdag telkens drie vaste ’tafelspringers’ te zien zijn, net als drie gasten met een link met de actualiteit.

Saartje Vandendriessche, Hetty Helsmoortel en Erik Van Looy bijten maandag de spits af. Later dit seizoen zullen onder andere ook Karen Damen, Omar Souidi, Delphine Lecompte, Anastasia Chernook en Herman Brusselmans te zien zijn als tafelspringers. Zij zullen samen met Gert Verhulst in gesprek gaan met de tafelgasten.

“Het kriebelt om vanaf maandag terug mijn vertrouwde plek aan tafel in te nemen om samen met mijn gasten de actualiteit van de dag onder de loep te nemen”, blikt Gert Verhulst alvast enthousiast vooruit.

De Tafel van Gert is vanaf 18 september van maandag tot en met donderdag te zien op Play4.

Meer
Lees meer...