Nieuwe talkshow VRT 1 heet ‘Amai zeg wauw!’ en zal gepresenteerd worden door Otto-Jan Ham

Nadat VRT eerder al aankondigde dat het aan een nieuwe talkshow aan het werken was, is daar nu ook meer info over. De zender maakte namelijk zijn volledige programmatie voor het najaar bekend en daar hoorde ook Amai zeg wauw! bij. Die muzikale talkshow met Otto-Jan Ham gaat op 4 september van start.

Het einde van de zomer is aangebroken en dat betekent dat alle zenders hun programmatie aanvullen met nieuwe en terugkerende programma’s. VTM en Play4 gaven al een hele lijst vrij en nu volgt ook VRT 1. Daarbij zien we heel wat oude reeksen zoals De Twaalf en First Dates terug, maar is er ook plaats voor een nieuwe talkshow. Die begint al binnen twee weken.

Amai zeg wauw!

Drie jaar na de laatste talkshow op VRT 1, toen Vandaag met Danira Boukhriss Terkessidis, komt er een nieuwe. Amai zeg wauw! is een muzikale laatavondshow met Otto-Jan Ham als gastheer. Daarin ontvangt hij elke avond meerdere gasten, maar staat er toch altijd één persoon centraal. Tijdens de show worden Otto-Jan en zijn gasten begeleid door een band waar onder andere Lara Chedraoui van Intergalactic Lovers en Senne Guns deel van uitmaken.

Chedraoui gaat voor de show alvast eens op bezoek bij de centrale gast en neemt een vragenlijst af. Op die manier kan de show voldoen aan de specifieke wensen van die bepaalde persoon. Zo zullen de juiste versnaperingen klaarstaan, zal de juiste muziek gespeeld worden, enzovoort. De gast beslist dus mee over hoe de avond er zal uitzien.

Eerste gasten

De show gaat dus op 4 september van start en de eerste week kunnen we alvast Average Rob, Joris Hessels, Steven Van Herreweghe, Sien Eggers en Frank Focketyn verwachten. In de tweede week maken dan weer Rudi Vranckx, Peter Van de Veire, Gloria Monserez en Bockie De Repper hun opwachting.

Later komen onder anderen nog Matteo Simoni, Jacotte Brokken, Danira Boukhriss Terkessidis, Selah Sue, Mathias Vergels, Pommelien Thijs, Jeroen Meus, Coely, Robin Keyaert, Jo Vally, Veronique De Kock, Janne Desmet, Willie Wartaal en Siska Schoeters langs.

Amai zeg wauw! is vanaf 4 september van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur te zien op VRT 1 en VRT MAX. 

Meer
Lees meer...