‘The Masked Singer’: Danira verklapt welke nummers ze nog ging gezongen hebben als Foxy Lady

Danira Boukhriss Terkessidis was afgelopen vrijdag de tiende afvaller in The Masked Singer. Zij bleek namelijk verscholen te zitten onder Foxy Lady. Door nu af te vallen, grijpt Danira nipt naast de halve finale en zal ze twee geplande songs niet kunnen zingen. Na de uitzending verklapte ze welke covers ze door de laatste twee afleveringen gepland had.

De tiende aflevering van The Masked Singer was een aflevering vol duetten, want we zagen de terugkeer van vijf deelnemers uit de vorige twee seizoenen. Het ging om winnaressen Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont), maar ook Ridder (Loredana), Konijn (Conner Rousseau) en Wolf (Kevin Janssens).

Danira Boukhriss Terkessidis

Die laatste deed een duet met Foxy Lady. Zij brachten You’re The One That I Want uit Grease. Zij konden daarmee de jury niet voldoende overtuigen, waardoor Foxy Lady samen met Tovenaar naar de face-off moest. Het publiek koos er uiteindelijk voor om Tovenaar mee te nemen naar de volgende aflevering. Daardoor moest Foxy Lady The Masked Singer verlaten en haar masker afzetten. Zo kregen we uiteindelijk Danira Boukhriss Terkessidis te zien.

Zij blikte in een reactie op sociale media al terug op haar deelname. In dat interview verklapte Danira ook welke twee nummers ze nog gepland had voor de halve finale en de finale. “De volgende aflevering ging ik Only Girl (In the World) van Rihanna zingen. En daarna had ik ook nog Don’t Speak van No Doubt gepland”, legde Danira uit op de sociale media van VTM.

Luister hier naar Danira na haar onthulling in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...