‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de tiende aflevering

Het einde van The Masked Singer komt dichterbij. Na het vertrek van Leeuw vorige week blijven er nog maar vijf figuren over. Zij nemen het deze week nog eens tegen elkaar op voor een plek in de felbegeerde halve finale. In de aflevering van vrijdag krijgen de deelnemers zelf de hulp van enkele ex-kandidaten.

Deze vrijdag zien we opnieuw hoe de overgebleven figuren in The Masked Singer het beste van zichzelf geven. Dat moet ook, want vrijdagavond wordt beslist wie de halve finale haalt. Foxy Lady, Champignon, Tovenaar, Hippo en Raaf krijgen deze week de hulp van ex-kandidaten om de jury en het publiek te overtuigen. Ze zingen dus geen duel, maar een duet.

Songs

De eerste die aan de beurt is, is Hippo. Die gaat in duet met Miss Poes aka CAMILLE, de winnares van het vorige seizoen. De twee wagen zich aan 2 Be Loved van Lizzo. Foxy Lady krijgt dan weer de hulp van Wolf Kevin Janssens. Hij was de voorbije weken vaak in de jury te zien, maar kruipt nu dus nog één keer in zijn pak. Zij brengen samen You’re The One That I Want uit Grease.

Topfavoriet Tovenaar kan dan weer rekenen op Ridder aka Loredana. Samen gaan ze voor One van U2. Ook Raaf wordt bijgestaan door een powervoice. Samen met Koningin Sandra Kim brengt zij Try van P!NK. Als laatste is de publiekslieveling Champignon aan de beurt. Hij krijgt Konijn aka Conner Rousseau aan zijn zij voor Get Down van Backstreet Boys.

De show wordt geopend met een groepsnummer waarbij zowel de huidige als de ex-kandidaten het beste van zichzelf geven. Daarbij zorgen ze voor echt vuurwerk met Firework van Katy Perry.

Bekijk de preview van The Masked Singer hier:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en via VTM GO. Daar is ook elke week een nieuwe aflevering van Behind The Mask te zien.

Meer
Lees meer...