‘The Masked Singer’ neemt afscheid van topfavoriet Leeuw

In de derde aflevering van de Big Bang heeft The Masked Singer afscheid genomen van Leeuw, een van de topfavorieten. Tijdens de aflevering zaten meerdere juryleden op het juiste spoor en dat zorgde uiteindelijk voor een ontmaskering. Uiteindelijk leken ze ook juist, want Maksim Stojanac kwam uit het pak.

“Ik zweer u: als er nu een filmpje komt met Maksim die zegt dat hij Leeuw niet is, dan doe ik mijn broek uit“, waarschuwde speurder Andy Peelman vanavond in The Masked Singer. De ‘bel van de waarheid’ sloot hoofdverdachte Maksim gelukkig niet uit. Meer zelfs, aan het einde van de show werd Leeuw onverbiddelijk ontmaskerd en moest de #LikeMe-ster het roze leeuwenpak opbergen.

Topfavoriet

Sinds de Big Bang zijn er ondertussen al drie figuren ontmaskerd. Alles begon met de ontmaskering van Mummie (Véronique De Kock) en vorige week volgde Minotaurus (Jan Van Looveren). Deze week bleven er dus nog zes kandidaten over. Na twee duels en één strijd tussen drie figuren, kwamen uiteindelijk Foxy Lady, Raaf en Leeuw in de Face Off terecht.

Omdat zowel het publiek als de jury al redelijk zeker leken te zijn over Leeuw, moest hij uiteindelijk de show verlaten. Hoewel hij graag nog langer in het pak van Leeuw had gezeten, heeft Maksim Stojanac vrede met zijn exit. “In mijn laatste aflevering had ik een heel mooi moment: de face off samen met Foxy Lady en Raaf. Het perfecte cadeau om dit parcours af te sluiten: met een ‘bang’ samen met mijn twee goede vriendinnen. Ik zou het echt niet anders gewild hebben. Ik vond het fantastisch. Ik heb genoten, veel vrienden gemaakt, veel geleerd en laten zien wat ik kan.”

Bekijk de ontmaskering van Leeuw hier:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en via VTM GO. Daar is ook elke week een nieuwe aflevering van Behind The Mask te zien.

Meer
Lees meer...